13.6.2022

Tuplahaasteen ATC:t

Osallistuin huhtikuussa Sailan järjestämään tuplahaasteeseen, ja muistin vasta nyt, että kuvat ovat postaamatta tänne. Tein kakkosvaiheessa Gunnelin lähettämistä tanssijoiden kuvista kortit. Unohdan aina kirjoittaa muistiin näiden heti lähtevien korttien nimet, joten näitäkään en muista.

Tämä kuva tuntui alkuun pienuutensa puolesta vaikealta, mutta sitten keksin kiinnittää sen ensiksi tagiin. Tagin alareunassa on kammalla kuvioitua gellipainettua paperia ja yläreunassa saman paperin päälle on kiinnitetty punavalkokukallista serviettiä. Reunat pyyhin mustalla musteella ja reikään pujotin moniväristä lankaa, jonka päissä on punaiset putkihelmet. Kortin taustapaperi on mustavalkokuvioista, ja sitä oli jäljellä sen verran pieni pala, että käytin vähän taikurin taitojani leikkaamalla paloja tagin alta.

 
Tähän kuvaan löytyi helposti sävyihin sopiva tausta telanpuhdistuspapereista. Valkoiset pyörylät on tehty maskin läpi gessolla. Täydensin taustaa vielä hopeanvärisellä ratasleimauksella, joka erottuu paremmin jälkmmäisessä kuvassa. Alakulmaan leikkasin kukkakuvan aikakauslehdestä ja ylös tekstin kirjasta.
Viime silaukseksi laitoin kolme sinistä ja hologrammimustaa timanttia ja reunoille mustaa mustetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!