15.6.2022

Neljän ruudun bingo

Bingo with a line of four elements. I chose the row: self-made decoration, masculine, ribbon, lace.

Neljän ruudun bingoa Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen. Tässä ruudukossa onkin vähän enemmän pähkinää purtavaksi, mutta valitsin rivikseni lopulta: itse tehty koriste - miehekästä - nauhaa - pitsiä. Tervetuloa mukaan osallistumaan! Aikaa on tällä kertaa 2 kuukautta.

Miehen kuva on leikattu aikakauslehdestä stanssilla ja kiinnitetty samanmuotoiselle kartongille. Reunat huolittelin mustalla musteella. Alla oleva paperi on painettu Gelli Platella ja kuvioitu maskin avulla. Itse tehtynä koristeena monille ATC-korteistani tuttu helmihärpäke, johon pujottelin ruskean, sinisen ja mustan metallin sävyisiä helmiä. Helmilanka on solmittu metallireunaiseen tummansiniseen haaraniittiin, jonka yläpuolelle laitoin mustia hologrammitimantteja.

Vaaleansininen nauha on keskeltä läpikuultava, ja asettelin sen keskikohtaan samanvärisen kiekurapitsin. Kulmiin laitoin kaksi metallista kulmakoristetta. Tekstiksi löysin tarran ja viimeiseksi silauksesi leimasin muutaman pisterinkulan ruskealla musteella.

Kortin takapuolella on myös gellipainettua, maskilla kuvioitua paperia. Itse asiassa tämä ei ole lopullinen versio,  koska olin aluksi kiinnittänyt tekstilaatan korttiin ylösalaisin, joten lopullisessa versiossa tekijän tiedot lukevat nyt ylhäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!