6.10.2022

Vintagekortteja Craftaamosta

Here are the normal sized cards I made during the crafters' meeting last weekend.

Tällaiset normaalikokoiset kortit tein Craftaamossa viikonloppuna saatuani vaihtoon menevät ATC:t valmiiksi.

Tämä kortti on tehty Varalusikan Emilian livedemon aineksilla ja osin ohjeillakin. Materiaalit oli suunniteltu suorakaiteen muotoon pystyyn, mutta neliökorttipohjat olivat ainoat itselläni mukana olevat, joten sommittelin kaiken sen mukaan. Omista varastoistani lisäsin korttiin narurusetin, ruskeat helmet ja nurinpäin kukan taakse laitetun kultaharsopaperin palan. Ruskealla musteella käsittelin reunat.


Tapahtumapaikalta ostamani skräppipaperit pääsivät heti käyttöön tässä ja seuraavassa kortissa. Pupukortin taustalle leikkasin väreihin sopivat gelliprinttipaperin ja kuviopaperin, joiden saumakohdan revin ja musteutin, kuten myös papereiden reunat. Kukissa on sinisten päällä suihkeilla ruskeasävyisiksi värjätyt kerrokset ja nukkapintaiset haaraniitit keskustoina. Lehdet on napsuteltu nuottikuvioisesta paperista lävistimillä. Lisukkeina helmiä.
Tähän taustaan kuului mielestäni talvinen kuva, joten villapuseronaiset pääsivät viimein korttiin. Vintagekuvan reunat on pyöristetty tässä kortissa. Kukan alin kerros on miltei musta ja seuraava lävistetty pilkullisesta lehtikuvasta. Keskustassa röpelöhelmi. Lehti on lävistetty stanssilla valkoisesta paperista. Yläreunaan liimasin violetin pitsin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!