3.10.2022

Lisää taide-ATC:itä Craftaamosta

More ATC's with pictures of famous paintings. What a wonderful crafting event we had last weekend!

Terveisiä Craftaamosta! Olipa ihana viikonloppu, ja aika hurahti hurjan nopeasti askarrellessa, jutellessa ja kieltämättä shoppaillessakin. Nämä ATC:t valmistuivat lauantaina tapahtumassa ja ensimmäisiä lukuun ottamatta lähtivät jo saman illan vaihtoringissä maailmalle.

"Aatamin luominen" mahtui kuin mahtuikin kahdelle ATC-pohjalle, kun hahmojen taustoja leikkasi pienemmäksi ja muutti sormien osumiskulmaa. En raaskinut laittaa tätä paria mukaan vaihtoon yksittäin, vaan vaihdan sen mielelläni toiseen duoon, jos sellainen on jollakin kiinnostuneella tarjota.
Taustapaperi on gellipainettu ja ainoat koristeet ovat metallinen kulma ja stanssattu kiekura sekä muutama timantti. Isoin työ oli Aatamin sovittaminen vasempaan alakulmaan, koska ehdin jo alkuun leikata reunan yli menevän jalan irti, ja jouduin kaivamaan sen esiin pöytäroskikseni pohjalta ja rakentelemaan vihreistä reunasilpuista sillekin maataustan. Reunoilla kultamustetta.
"Kylpijä" sai taustalleen telanpuhdistuspaperia ja koristeiksi kultaverkon ja palapelin palat, lisänä hiukan kultaleimailua ja yläkulmassa koristenauha pätkä. Reunoilla kultamustetta.

"Haavoittunut enkeli" mahtui lopulta ATC-pohjalle melkein kokonaisena. Taustalla on suikaleita telanpuhdistuspaperista ja alhaalla valkoinen pitsi. Siipiin lisäsin kimalleliimaa. Reunoilla musta muste.

"Hyökkäys" on mustavalkoisesta kuvasta tehty, joten laitoin taustalle väriä gellipainetulla lilan ja kermanvalkoisen sävyisellä paperilla. Puolessavälissä korttia kulkee revittyä suikale lilanväristä kaunokirjoituskoristeista paperia. Revin sen alle suikaleet beigeä washiteippiä. Vasemmassa yläkulmassa on pala rinkulapitsiä ja alakulmassa muovisesta hopeasävyisestä timanttiverkosta leikattu pätkä. Reunat sudittu ruskealla.


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!