9.1.2023

Mystiset ATC:t

"Going beyond the unknown" with this ATC-trio. I was inspired by the paint-covered magazine images I had used for image transfers with my Gelli plate, and made backgrounds with those scraps.
 
"Kohti tuntematonta ja sen yli" haastetaan menemään TJK-haasteessa, ja tässä ATC-triossa mennään juuri sinne. Vaihdoin kortit yksitellen.
 
On vähän huvittavaa, että käytän korteissani gellipainannan oheistuotteita jopa enemmän kuin valmiita printtejä. Näiden korttien tekoon minut inspiroi nimittäin sinisen maalin värjäämä  kuvansiirrossa käytetty sisustuslehtikuva, josta leikkelin näyttävimmät kohdat tilkkutäkkitaustaksi. Täydensin taustoja myös washiteipeillä, joita minulla tulee harvoin käytettyä.
 
"Mitä tapahtuu?" -kortissa yhdistin piirroskuvan tytöstä ja linnusta valokuvaan lintunaamariin pukeutuneesta karnevaalijuhlijasta. Nostin hahmoja esiin taustasta tyllinpalasella, joka sekin on ollut gellipainantakäytössä. Kirjan teksti, siniset tussireunat ja neljän tekstiilitaustaisen paljettitähden kaari löytyvät kaikista kolmesta kortista.
"Melkein onnistunut" -kortin puhutteleva teksti sopi mielestäni hyvin yhteen mallin ilmeen kanssa. Jos tarkkaan katsoo, niin taustasta erottaa korillisen appelsiineja.

"Minä uskon" -kortin taustassa teippejä on enemmän kuin kahdessa muussa ATC:ssä. Pinkki mallinuken pää, korkkari ja kaiutin on leikattu irti mainoskuvasta, jossa oli monokroninen pinkki kollaasi matkalaukusta täynnä tavaroita.

 

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!