3.10.2023

Leimatausta-ATC:t

The backgrounds of these ATC's were cut from a peace of paper I have covered the table with while stamping over the edges of papers. I added some gesso, washi tape or stamping on some parts of it. For this set of cards I used small images as centerpiece together with lace.

Vaaleista taustoista innostuttuani silppusin myös vuosikausia leimailutaustana käyttäneeni paperin ATC-korttien taustoiksi. Kuvat on taas saatu vaihdoissa ja revitty reunoiltaan.

"Together forever" -kortissa beigesävyisen pitsin alta jäi esille kaksipuolista teippiä, joten peitin sen valkoisella hopeahileitä sisältävällä embossausjauheella, jonka sulatin. Taustalla on vähän washiteippiä ja kortin reunoja on valkaistu gessolla ennen hopeamustepyyhkäisyä.
"You and I" -korttiin hain kuvan taustaa mukailevia punasävyisiä kohtia leimataustapaperista. Liian tummiin taustan kohtiin liimasin valkoista servietin taustakerrosta ja mukana on myös pieniä teipin paloja. Kaikissa korteissa on muovinen kulmakoriste.

"True love" -kortin teksti on siirtokuva ja kuvan oikean reunan päällä on läpikuultava kukkatarra. Tämän ATC:nn pitsi on ohuempaa kuin muissa sarjan korteissa. Taustaa on täydennetty gessolla.

"Visits from dear friends" - kortin kuva on vähän isompi kuin muissa korteissa, ja koska sekin oli tekstitön, valitsin lisukkeeksi kuvatarran sateenvarjosta ja laukusta, jossa on teksti. Sateenvarjon sinistä löytyy myös pitsistä. Alareunassa on washiteippi, jossa tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!