30.9.2023

ATC:t vesiväritaustalla

We had a live ATC-trade in my hometown a week ago, and after changing cards, we had a small background-workshop guided by Siiri, in which we used e.g. water colours and stencils. Of course I had to make ATC's of one of my papers right after getting home.

Pääsin osallistumaan Tampereen livevaihtoon viime viikonloppuna ja korttivaihdon jälkeen Siiri piti meille pienen työpajan, jossa teimme taustoja mm. vesiväreillä ja sabluunoilla. Täytyihän niistä heti kotiin päästyä ensimmäinen kortti tehdä, ja niitä syntyikin niin monta kuin paperinpalasta taustoiksi riitti.

Kaikissa korteissa käytin kuvina pieniä neliönmuotoisia korttikuvia, jotka olen saanut vaihtojen kylkiäisinä. Revin kuvien reunat. "Adore"-kortissa on koristeena viuhkatarra, punainen timantti ja helminauhasta leikattu neliö. Viuhkan reunaan ja tyhjään kulmaan laitoin Stickles-kimalletta ja kortin reunoille kullanväristä akryylimaalia.
"Trust"-kortissa koristeena on kohotarroilla kiinnitettyä tagi, jonka reikään laitoin paidanripustusnauhan. Koristeina muovisydän ja punainen timantti. Reunoille tähän ja loppuihin kortteihin pyyhkäisin kullanväristä mustetta.
"At last" -kortissa teksti on siirtokuva, jonka päälle laitoin kuultopaperista stanssatun soikion, jonka reunoihin löin kultaiset sirkkarenkaat. Kiinnitin laatan valkoisella langalla. Koristeina vihreä timantti ja muovisydän.
"Time for tea" -kortissa on paksuhko tuolileike, jonka alta juuri ja juuri erottaa läpikuultavan vaaleanpunaisen nauhan. Koristeet tutut yltä.
"Love"-kortin teksti on siirtokuva ja kohotarroilla kiinnitetyssä leikekuvassa nalle ja laukku. Oikeassa laidassa lisäsin reunaan väriä washiteipillä.
Myös "First sight" -kortin teksti on siirtokuva-arkilta. Parfyymipullo on tarra. Taustojen vaaleus tuntuu raikkaalta pitkän akryylimaalitaustojen käyttökauden jälkeen.


1 kommentti:

  1. Ihanat kortit! Tämä "perinteinen" tyyli tehdä kortteja taitaa olla minulle se mieluisin... :) <3

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!