2.10.2009

Ristiäiskortti ja toinen vauvanvaunukortti

Olin jossakin kirjassa nähnyt tuollaisen haitaritaitoksilla toteutetun vaunukuomun, joten päätin kokeilla itsekin. Kuomu on lahjapaperia, koska se on tarpeeksi ohutta taiteltavaksi ja koppa, renkaat sekä aisa kartongista. Kopan yläreuna on taitettu ulospäin ja leikattu kuviosaksilla. Renkaiden keskellä olevat paljetit Askartelukerhosta. Taustan yläosassa kuviollista kuultopaperia, alaosa leikattu ruskeasta paperipussista ja koristeltu ripottelemalla kaksipuolisesta teipistä tehdyille viivoille sisustushiekkaa. Sisältä kortti näytti tältä:
Käytin siis korttipohjana Tiimarin vauva-aiheisen skräppipaperin alaosaa. Kortista tuli leveytensä vuoksi kolmiosainen, koska en halunnut rikkoa kokonaisuutta. Vasemmanpuoleisella sivulla on samaisesta skräppisetistä irrotettu kehys, jonka keskellä pinkille paperille liimattuna ääriviivatarrana vauvan töppöset. Tekstipaperin reunat leikkasin boordilävistimellä ja pitsin taakse liimasin samaa pinkkiä paperia kuin töppösissä. Nimet olen sutannut.
Toimivaksi todettu malli otettiin uudestaan käyttöön kummipoikamme kastekortissa. Kuomu on lahjapaperia, koppa Tiimarin mustavalkoisesta paperisetistä, kartonkirenkaiden keskellä ääriviivatarrat. Pilvikuvioinen kuultopaperi ja hiekkakuvioitu paperipussipaperi on liimattu kuviosaksilla valkoisesta paperista leikattuun ympyrään, joka on liimattu hopeanväriselle paperille -Tiimarista taas kerran.
Sisäosan toteutukseen sain idean Jehkotar card challenge#52:sta, jonka oli laatinut Maria H. Tuo kortin keskiosa taittuu siis eteenpäin ja kuva pyörii lankojen varassa keskellä. Kuvassa on muuten päivänsankari itse äitinsä laitokselta kännykällä ottamassa kuvassa! Reunat leikattu taas kuviosaksilla. Reiän takana samaa kukallista kuultopaperia kuin ensimmäisen vaunukortin kannessa. Kehykset ja varsinainen korttipohja Sinellin helmiäiskartonkia, jonka reunoissa samoin kuin tekstipaperin reunoissa boordilävistimellä tehty pitsi. Nauha on puseron ripustuslenkki ja rusetti uusiokäytössä. Lopputulos sopi mielestäni hienosti kastetilaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!