2.3.2011

Terveisiä Singaporesta!

Reilut 10 päivää kestänyt Singaporen matkamme oli hieno kokemus ja maa teki totisesti vaikutuksen lämmöllään, edistyksellisyydellään ja siisteydellään. Tässä muutama kuva perheestäni ja tunnelmista matkalla:

Ostoksilla tuli käytyä oikeastaan joka päivä, ja sain vaatekaappien lisäksi päivitettyä myös askartelumateriaalivarastojani. Suosikkini oli Spotlight-niminen kauppa, jossa oli hyvät valikoimat askartelutarvikkeita ja edulliset hinnat. Varsinkin noita metallisia riipuksia (charmseja) tuli haalittua, kun niitä en juuri aiemmin ole omistanut:
Useamman kerran tuli käytyä myös alkujaan japanilaisessa Daiso-kaupassa, jossa jokainen tuote maksoi 2 dollaria, eli 1,14 euroa. Alimmainen leopardikuvioinen saman hintaluokan timanttilaatta on jostain pikkuliikkeestä ja alkujaan matkapuhelimen koristeluun tarkoitettu.Oikeassa laidassa oleva timanttikiekura taas on Priman ja sen ostin kalliimmasta Papermarket-liikkeestä:
Erikoisempia löytöjä taas tein Arab Streetillä, jonka kaupoista hamstrasin nauhoja ja pitsejä. Jälkimmäisiä olisin valikoinut pidempäänkin, mutta sillä kohtaa loppuivat matkakumppaneiltani kärsivällisyys ja ystäviemme parkkimittarista aika. Nauhoja on rullissa niin paljon, että niitä laitan jossain kohtaa myyntiinkin.

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!