2.3.2011

Vintageaiheinen ATC-vaihto

Helena järjesti vintageaiheisen ATC-korttien vaihdon, johon tein kaksi uutta korttia. Tässä "Marlene Dietrich":
Kuva on vanhasta koulukirjastani. Taustapaperi kädentaitomessuilta ostamaani skräppikartonkia. Vasemmassa reunassa on hapsutettu soiro vanhasta kukallisesta pussilakanasta. Oikeassa yläkulmassa on salaisista toiveista saamani lävistetty harmaa lehti, jonka valkeita viivoja jatkoin taustalle valkoisella geelikynällä, ja hopeanvärinen käsiriipus, jonka ostin Kirjatorin poistomyynnistä. Hattuun liimasin valkoisen mattahelmen ja sen alle liloja höyhenhaituvia, hihan mansetiksi kiinnitin timantin.
Hopeanväriset kiekura- ja lehtisuonikoristelut tein kaksipäisellä embossauskynällä, jonka ostin Bremenistä, ja jota kokeilin tässä ensimmäistä kertaa, hopeanvärisen embossausjauheen kanssa. Tuote toimi periaatteessa hienosti, mutta tässä kortissa ongelmaksi muodostui erilaisten pintojen erilainen kuivumisaika. Siinä vaiheessa, kun jauhe lopulta suli tuolla kiiltävän kuvan pinnalla, se oli ehtinyt jo imeytyä taustan huokoisempaan paperiin. Kankaalla se taas ei pysynyt oikein ollenkaan, joten korjasin vasemmanpuoleisen kiekuran hopeanvärisellä kimallekohovärillä, jonka pinnan epätasaisuuden puolestaan peitin timanteilla. Ensi kerralla osaankin jo varoa!
Toinen kortti on nimeltään "Kaipuu":
Netistä tulostetun ja reunoilta ressatun kuvan alla tapetinkuvaa mainoslehdestä ja vanhennettua kirjeenkuvaa vanhasta oppikirjasta. Yläreunassa Outin lähettämä saranankuva, jossa Bremenistä ostetut ristipääruuvihaaraniitit. Kortin ympärille kiedottu lanka on ryijystä irronnut reunahapsu.
Itse sain vaihdossa tosi kauniita kortteja:
 Vasemmalla Esterin Vintage swap, keskellä Jipin "Onnea/Hyvää", oikealla Iiriksen "Music" ja alla Päivin "Time flies when you are having fun". Vintagetunnelmat kyllä miellyttävät kovasti silmääni. Kiitos Helenannille vaihdon järjestämisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!