6.5.2011

Hääkortti p*skarteluhaasteeseen

Yksi suosikkiefekteistäni on nyt haasteena P*skiksessa, eli "läpinäkyvää", joten olen ilman muuta mukana tällä hääkortilla:
Minulta pyydettiin samantyyppistä hääkorttia kuin tämä, mutta vähemmän valkoisena. Tietysti piti ensin varmistaa, saako vaaleanpunaista käyttää, ja kun se sopi, niin kortti syntyikin kivuttomasti. Tuota alalaidan juuri minunsävyistäni vaaleanpunaista tekstipaperia on tämän kortin jälkeen jäljellä enää pikkusuikaleita. Yläosan hopeista vaaleanpunaisella kohokuvioitua kukkapaperia sentään ostin aikanaan Sinellistä monta arkkia. Tiimarin hääparimedaljongin ympärille leikkasin taas Shapecutterilla soikean aukon, johon pingotin valkoista läpinäkyvää verhokangasta. Minun täytyy kyllä hankkia tukevampaa materiaalia tähän tarkoitukseen! Valkoinen tylli tai napakka pitsikangas varmaan toimisi paremmin.
Koristeiksi laitoin I am Rosesin kukkia ja lehtiä, jotka värjäsin musteella hopeisiksi, ja ruusuja Singaporesta ja Sinisiivestä. Helmihuitulat ja heteet ovat Siskolta. Valkoinen harsokukka isoimmassa kukassa on tullut jonkin korttiaskartelupaketin mukana. Helmisydämet, koristenauha ja metalliperhonen ovat myöskin Singaporen ostoksia. Tuo perhonen olisi näyttänyt paremmalta puoli senttiä ylempänä, mutten enää saanut kohotarrapaloja irti repimättä paperia.

4 kommenttia:

  1. Ihanan romanttinen ja näyttävä kortti!

    VastaaPoista
  2. Klassisen kaunis, tyylikäs kokonaisuus! Läpinäkyvyys sopii tähän todella hienosti.

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana kortti,kaikki niin kohdallaan.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!