25.9.2011

Inchie ja twinchie

Koukussa kollaaseihin -haasteeseen pyydettiin tuumaisia, joten tein aluksi viidennen inchieni, jonka koko on siis 2,5 cm x 2,5 cm. Edelliset näin pienet korttini eivät olleet kollaseja, mutta harjoituksen myötä alkaa noinkin pieneen tilaan jo kollaasi mahtumaan. Kortin nimeksi annoin "Soittoläksy".
Tausta on gessolla ja kiekuraleimasimella sotkettua kirjan sivua, päällä kuvat pojasta ja naisesta, Maritan lähettämä flyygelinkuva, pätkä nuottipaperia, polvekenauhaa (vai mikä sen nimi olikaan?) ja pala kullanväristä verkkoa. Minä näen tässä tarinan, en tiedä, näkevätkö katsojat. Toisaalta sehän näissä keräilykorteissa onkin hienoa, että jokainen katsoja voi tulkita ne ihan omalla tavallaan.
Lisäksi kokeilin myös tuota puolet isompaa kokoa eli twinchietä (5 cm x 5 cm). Tästä tuli kollaasijoulukortti ja saajakin on jo mielessä.
Taustakuvan olen saanut Leilalta, mökki, possu ja joulukortin kuva on leikattu lehdistä. Pohjalla taas kirjansivua, jota gesson ja leimaamisen lisäksi on sotkettu lumiaineella, jolla valkaisin myös maan mökin alta. Kulmat ovat kulmaleikkurin jämäpaloja Tiimarin paperista. Possun siiven tein kopiopaperista ja höyhenhahtuvasta, ja  reunojen keskikohdissa on iirisvalkoiset tähdet ja timantti.
Näistä kuvista näkee hyvin, miten värit voivat vääristyä kuvattaessa. Kumpikin kortti on nimittäin kuvattu samaa kartonkitaustaa vasten samassa paikassa! Ensimmäinen toki huomattavasti lähempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!