12.9.2011

It's all about the vintage

It's all about the vintage -haasteblogi hakee DT-täydennystä, joten kokeilen ilman muuta onneani. Teen todella mielelläni vintagekortteja, varsinkin hääkorteiksi, ja useimmat ATC-korttinikin menevät tähän kategoriaan. Kokeilen mielelläni erilaisia kortteilutyylejä ja -tekniikoita, mutta yhteistä kaikille korteilleni taitavat olla suhteellisen yksinkertainen asettelu ja toisaalta yksityiskohtainen viimeistely. Tässä näkemykseni aiheesta "Romantiikka":
Kuvan ympärille tapetista stanssatut kehykset kiinnitin kohotarrapaloilla ja koristelin minihelmillä. Korttipohjana olevan skräppikartongin liian vaalean osan vasemmassa reunassa peitin kullanhohtoisella harsopaperilla. Lost Coast Designin perhosleimalla tekemääni perhoseen ja kukkiin laitoin Stickles-kimalletta nimeltään Frosted Lace. Valmiskukkien lisäksi lävistin gessolla vaalennetusta tekstipaperista kolme viisisakaraista kukkasta. Pitsi on Madridintuomisia ja yläkulman kiekura Marianne Designin stanssilla tehty.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Sanna olemme sinuun yhteydessä kunhan päätöksiä tehdään ;)

  VastaaPoista
 2. Hurmaava kortti. Upeaa tuo pitsi ja kaunis stanssaus.
  Onnea DT-hakuun!!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihanan romanttinen!! Onnea DT-hakuun myös minulta!!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti!
  Viimein onnistui se postauskin. Jokin kyllä mättää. Rivivälit ovat nykyisin ihan villinä enkä keksi vikaa. Ihmetellä voi täällä

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!