28.11.2011

Lisää vintagejoulukortteja

Tänään on minun vuoroni päästä ääneen It's all about the Vintage -haasteblogin DT-esittelyissä. Sieltä voit käydä lukemassa vähän lisää kortteiluhistoriastani. Alla kaksi uutta korttia uusimpaan jouluaiheiseen vintagehaasteeseemme.
It's my turn to presentate myself as a DT at It's all about the Vintage Challenge blog, so if you want to read about my crafting history, that's the place to go.The current challenge is called "It's all about Christmas", so you are welcome to participate with your vintage Christmas cards!
Tämä kelkkaileva pariskunta löytyy myös Vintagearkusta. Nauhataivaan nauhoista punoin ruudullisen sydämen, mikä kuulostaa paljon yksinkertaisemmalta kuin oli käytännössä; nauhat kun eivät ole jäykkiä kuten paperisuikaleet, joista sydämet kuuseen yleensä tehdään. Korvaamaton apu hommassa oli Bilteman leveä kaksipuolinen teippi, jolla sain kuvion pysymään kasassa ja reunat rispaantumatta. Ripustusnauhaksi laitoin luonnonnarua ja pidikkeeksi ruuvihaaraniitin. Ranskankieliset uudenvuodentoivotukset kuvan alareunasta peitin gessolla ja koristelin sillä myös taustapaperin kulmia.
Samaa Nauhataivaan punaista samettinauhaa käytin myös tässä kortissa, jonka kuvana olevan pakettikortin olen saanut Siskolta. Kaunis tekstileima puolestaan on Nea-Ideasta. Vanhensin seepianvärisellä musteella leimakuvan lisäksi valkoista paperisydäntä, joka on uusimman stanssihankintani tuotos, ja myös valkoista kuitureikäpaperia, jota laitoin palasen tytön taustalle himmeämpi puoli ylöspäin. Vihreässä taustapaperissa on tyyliteltyjä kuusikuvioita, mitä ei kuvasta näe juuri ollenkaan. Kortti on muutenkin luonnossa huomattavasti lämpimämmän värinen. Korttipohja on kraftia postikorttikoossa, ja sitä jouduin etsimään pari vuotta, kunnes kädentaitomessuilta viimeksi löysin.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa vintage-tunnelmaa. Ekan kortin nauhasydän on upea!

  VastaaPoista
 2. That is pretty, thanks for sharing!
  hey, Pixie Dust Paperie's December Giveaway starts today, come on and join in the fun!
  http://www.pixiedustpaperie.blogspot.com/2011/11/final-project-for-november-kitpixie.html

  VastaaPoista
 3. Lämpimät kiitokset osallistumisesta arvontaan ja kiitos iihaanasta kortista--haleja <3 <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos blogivierailusta ja kommenteista! Piti hieman salapoliisityötä tehdä ja kyllähän me taidetaan samoilta nurkilta olla kotoisin :) Hauska "tavata" näissä merkeissä! Ihania töitä löytyy täältä sinun blogistasi.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!