4.12.2011

Joulu on TAAS

Arkkikaupan haasteeseen värikäs porokortti. Vielä on aika monta metalliporoa käyttämättä tämän jälkeenkin, mutta enköhän saa ne kaikki täksi jouluksi vielä kortteihin.Tässä on skräppipaperitausta, kultaista uritettua kartonkia kehyksinä ja karttaa poron takana.
Tässä myös Koukussa kortteihin -sivuston eläinaiheiseen jouluhaasteeseen tekemäni siilikortti helmiäiskartonkipohjalle. Siilin sädekehässä on kimalletta ja kehykset tehty tapetista.
Kissakortin tein Tampereen viimeistä edeltävässä korttitapaamisessa, tai ainakin aloitin sen tekemisen siellä. Tapaamisissa kun on aina niin mukava katsella muiden touhuja ja tavaroita, että se itse askartelu tahtoo jäädä vähemmälle. Kissan kuva samoin kuin ylläoleva siili on leimattu jo vuosi sitten Tampereen tapaamisessa, joten nämä kortit ovat todella odottaneet kasaamistaan jonkun aikaa. Voi olla, että otan vielä irti tuon kissakuvan ja pyöräytän sen reunoihin kullanväristä mustetta, kun se näyttää nyt vähän hukkuvan taustaansa.

1 kommentti:

  1. Täältähän löytyi ihastuttava korttirivi :) Ei näistä suosikkia osaa valita, tykkään jokaisesta! Kiitos osallistumisesta Arkkikaupan haasteeseen, iloista joulun odottelua ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!