10.5.2012

Äitienpäiväkortti isoäidille

The theme of the newest challenge of It's all about the vintage and beauty is "Summer flowers". Here in Finland the spring has been rather chilly this year, and there aren't that many flowers to see outside just yet, so we would love to see them in your oldish style paper creations! Welcome to join our challenge!
Kolean kevään takia ulkona ei vielä oikein pääse kukkaloistosta nauttimaan, joten sitäkin suuremmalla syyllä olette tervetulleita osallistumaan uusimpaan It's all about the vintage and beauty -haasteeseen aiheella "Kesän kukkaset"!
Tämännäköistä meidän pihallamme Tampereella on tällä hetkellä. Aurinko paistoi tiistaina sen verran mukavasti, että pääsin kuvaamaan kortin ulos. Kastelukannudigileima on haasteemme sponsorilta Delicious Doodlesilta ja väritetty akvarellikynillä ja musteilla. Korttipohjan oikean reunan leikkasin Tim Holzin Sizzix-stanssilla, joka on uusin askarteluhankintani Anun putiikeista. Papermanian Capsule Collectionin kukkapaperi on paperikosta nimeltään Sunshine collection, joten se sopi tuomaan kesän tuntua korttiin. Sinellin ääriviivatarratekstin väritin tussilla mustaksi ja laitoin Tiimarin tarrakehykseen.
Lapseni tekivät pienempinä kerhossa usein paperiaskarteluja pistelemällä neulalla kuvioita irti paperista ja ajattelin, että tekniikka sopisi hyvin tällaiseen vanhahtavaan korttiin, varsinkin kun pyöreää muotoa ei oikein helpolla pysty repimään paperista. Leimakuva on siis pistelty irti ympyräsabluunaa apuna käyttäen, ja lopuksi reunat on värjätty ruskealla musteella.
Kukkarykelmässä olevan ison oranssin kukan olena saanut aikoja sitten Annen arvontapalkintona ja pienemmät kukat ostin juuri Merviltä. "Päivänkakkaroiden" oranssit paperikeskustat peitin oransseilla helmillä. Siinä on kyllä väri, jota harvoin tulen käyttäneeksi korteissa. Perhonen on kiiltokuva lapsuudestani; tein sen vartalon Stickles-kimalteella ja alle liimasin ruskeaa paperia vahvistukseksi, jotta siivet pystyi jättämään koholleen.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!