25.5.2012

CD-kortti pojalle

Lauran korttihaaste #36 oli muodossa "Haasta itsesi", joten en voinut olla vihdoin kokeilematta cd-kortin tekemistä, kun noita levyjäkin on kortteilua ajatellen kertynyt, viimeksi Tampereen tapaamisessa muutama, kiitos Henna! Yllättävän vaikeaa korttiin oli muuta täytettä cd:n lisäksi keksiä, mutta tuo kimallus vei ajatukseni avaruuteen ja siltä pohjalta rakensin pienelle pojalle avaruuskortin.
Voi, kunpa kortissa olisikin näin hienot värit luonnossa! Valitettavasti nuo kirjavat säteet tulivat cd:n pintaan kuvauspaikan heijastuksista ja todellinen sävy on alempana olevan kuvan mukainen. Mitään aineita cd:n värjäykseen minulla ei ole, enkä uskaltanut mikrokäsittelyäkään kokeilla, mutta tuo sininen pinta on mielestäni ihan kaunis itsessäänkin. Taustan kimallepaperi on samaa sävyä ja Singaporesta tuotu, kuten myös tähtikuvioinen kangastarranauha. Ison metallitähden olen saanut jonkun vaihdon yhteydessä.
Leimasin on 2 Cute Rubber Stampsin ja olen saanut sen KK:n arvontavoittona. Leimaukseen kokeilin tällä kertaa hopeanväristä mustetta ja värittelin Inktense-kynien lisäksi aluksen runkoa samalla musteella veden ja siveltimen kanssa. Tuleen laitoin oranssinväristä kynsilakkaa ja kylkeen lyijynvärisiä helmiä. Taustalle leikkelin vanhasta Tiimarin korttiaskartelupaketista hopeaverkkoa, jonka kiinnittämiseen käytin säteiksi asettamiani hopeanvärisiä ääriviivatarroja. Korttipohja on vihreä.
Tulipahan kokeiltua tätäkin juttua ja varmaan nuo loputkin cd:t tulee vielä joskus käytettyä. En nyt silti ihan liukuhihnalta taida alkaa cd-kortteja tehtailemaan kuitenkaan.

5 kommenttia:

 1. Jännittävän näköinen kortti! Varmasti pojalle sopiva.

  VastaaPoista
 2. Cd, käy tähän korttiin kuin nakutettu!

  VastaaPoista
 3. Ihania, värikkäitä kortteja sinulla täällä. =)..liitynpä samalla lukijaksesi.

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi upea kortti! Sininen cd on tosi passeli tuohon tarkoitukseen!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!