26.9.2012

Arvoituksellinen rasia

Can you guess, what I made this box for? You'll see the answer at the end!
Tähän projektiin kuuluu pieni arvuutteluosuus, joten tämän kuvan jälkeen tulee vähän välitarinointia jännityksen ylläpitämiseksi. Kysynkin sinulta heti alkuun, arvaatko, mihin tarkoitukseen tein tämän rasian? Vastaus löytyy postauksen lopusta. Osallistun tällä Leila-mumman Muodot-haasteeseen.
Jippii! Sain vihdoinkin siivottua askartelupöytäni, ja se olikin kolmen päivän homma. Inspiraatiota siivoukseen oli odotettu kauan, ja se tulla tupsahti etsintähaasteen muodossa. Pudotin nimittäin paperiveitsen kädestäni ja se katosi kuin maan nielemänä. Koska sekä pöytä että sen alunen olivat täpötäynnä askartelutarviketta, jouduin käymään kaiken läpi ja etsimään paikan jokaiselle tavaralle. Lopputulos näkyy alla ja olen siitä kovasti ylpeä. Ja kyllä se veitsikin lopulta löytyi vihoviimeisen läpikäymäni kassin pohjalta pöydänalusen peränurkasta!
Siivoustohinassa huomasin, että minulla olisi tarvetta ihan tietynlaiselle rasialle. Olen aikanaan ottanut talteen lasten Afrikan Tähti -pelistä sen pahvikehikon, josta pyöreät pelilautakortit irrotettiin käyttöön, ja nyt huomasin ilokseni, että se on kuin luotu tähän tarkoitukseen! Leikkasin siitä sopivanpituisen pätkän ja mitoitin laatikon sen mukaan. Reunat taittelin vahvasta rikkoutuneesta paperikassista ja pohjalle ja reunoille leikkasin pakkauskartokia, joka päädyissä taittuu kehikoksi, joka pitää reikäritilää paikallaan. Ruskealla musteella värjäsin ritilää väritykseen sopivammaksi.
Reunoja koristaa Nauhataivaan pompulanauha, ja toiseen päätyyn kokosin koristeeksi kukkia, höyhenen ja lävistetyn perhosen. Ja nyt on aika katsoa, mikä siitä tuli! Taisi olla aika helppo arvoitus ainakin muille kimalleliiman käyttäjille. Nyt Sticklesit pysyvät oikeassa asennossa pöydällä, aina valmiina käyttöön.


2 kommenttia:

  1. thats a great idea!
    Hello from Elma

    VastaaPoista
  2. Wau, supermakee!! Aattelin että sinulla on juhlat ja kertakäyttömukeistä otatte tervetuliaisjuomat :)
    Kiitos kun osallistuit haasteeseeni ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!