10.9.2012

ATC-tapaamisen satoa

Kotilaiska järjesti ATC-kiertueellaan (vau, mikä idea!) tapaamisen tänne Tampereellekin, ja mukana olivat lisäksemme Silpputehtaan Sisko ja Täti Punainen. Tässä ensiksi vaihdossa saamani kortit ja lopuksi hiukan jammailua.
 Ylärivissä Täti punaiselta saadut "Autot 2/2" ja "Remember 1/6", alarivissä Siskon "En sano" ja "Jos tahdot sä osaat lentää" (, jossa on ihan selvästi häneltä aiemmin saamani kortin tytön sisko.)
Ylärivissä Kotilaiskan "Hilloja ja teetä" ja "Omenapiirakkaa - nam". Alhaalla vasemmalla oleva hääkortti on jammailun tulos, jonka teimme Siskon ja Kotilaiskan kanssa siten, että kukin lisäsi vuorollaan yhden elementin korttiin kahden kierroksen ajan.
Tässä puolestaan saamani jammailukortit koko neljän hengen porukan kesken tehdyistä. Meillä oli oikein mukavan tapaaminen, ja näitä voisi järjestää useamminkin. Kummastuneet katseet, joita aikuiset naiset  iltasella askartelemassa kahvilassa saivat osakseen, olivat osa homman viehätystä. Jos niitä nyt edes tuli; enpä tiedä, kun ympäristö katosi niin tehokkaasti mielestä näpertelyyn keskittyessä!
Tässä Täti Punaisen luvalla hänen ottamansa kuva kaikista kolmisin tekemistämme korteista.

2 kommenttia:

  1. Harmitus ja pahoittelu.Me kaksi eksyimme väärään paikkaan.Tosin tulimme sinne samaan paikkaan missä tekin olitte mutta istuimme sisällä. teimme sitten kahdestaan vaihdon.
    Ilta ei siis mennyt ihan pieleen.Kivoja kortteja !

    VastaaPoista
  2. RaijaAnnikki piti sitten varjobileet! Ei tavattu vaikka lähellä oltiin =o(
    Sain viimein Silpputehtaallekin aineisto tapahtumasta. Kuvien ja tekstien saaminen aikajärjestykseen vaati verta, hikeä ja kyyneleitä. Lisää tuskaa tuotti tämä kommentointi kuten yläpuolelta näkyy.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!