16.11.2012

Lahjapussukoita

Two bags for two Finnish challenges. The tutorial of the gift bag is from Splitcoast Stampers. I just changed the opening mechanism so that the receiver of the bag doesn't need to thread the ribbon back to the holes, when trying to receal it. In my version the ribbon is simply knot above a big button.

P*skarteluhaasteessa on aiheena "lahja". Sinnepä siis tämä vaaleanpunainen pussukkani, jonka tein tällä KK:n joulumaratoonissa olleella ohjeella. Samassa postauksessa on mukana myös maratoniin osallistunut valkoinen pussi, koska en ole vielä julkaissut sitäkään blogissani.
 
Ensimmäisessä kuvassa pussi takaapäin kuvattuna. Söpön vaaleanpunaisen joulukartongin löysin viime vuonna Bremenistä, ja totesin sen olleen hiukan liian paksua tällaiseen taittelutyöhön. Yläreunassa on tarraa My Mind's Eyen Winter Wonderland -sarjasta.
Etupuolen tekstitarra on samaa sarjaa. Yläläpän reunaan laitoin pienen kakkupaperin, jonka reunoja myöten muotoilin läpänkin, ja keskelle laitoin puoliympyrän kartongista. Nauha tulee läpi viilloista läpän alareunan alta ja solmitaan rusetille timanttihaaraniitin ympärille. Tarra-arkkia, kakkupapereita ja haaraniittejä myy mm. Anun putiikit.
Jos oli ensimmäisen pussukan materiaali hiukan liian paksua, niin tämän toisen oli vähän turhan ohutta. Tein valkoisen pussin KK:n joulumaratooniin vakuutusyhtiön lähettämästä isosta kirjekuoresta, jossa oli kangasmainen himmeäkiiltoinen pinta. Yläläpässä on nytkin kakkupaperi. Kiinnitystimantti on nappi muistaakseni Nauhataivaasta. Lumihiutalekuvioinen nauha on ystävän lahjasta kierrätetty. Stanssatun kuvion tein jouluaiheisella Tim Holzin pitkällä stanssilla (liian) valkoisesta paperista, maalasin gessolla himmeäksi ja koristelin timanteilla.
Sama pussi toiselta puolelta, vaikka ilman salamaa otetussa kuvassa väri näyttääkin ihan toiselta! Täälläkin sama stanssikuvio ja lisukkeena pieniä valkoisia kukkia lumihiutale- ja helmikeskustoilla.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!