18.2.2013

ATC-kokeilu

Experimenting something new for myself. This ATC takes part in a challenge taking its inspiration from Tim Holtz and this time there was a bingo, from which I chose these 3 elements: self made embellishment - ATC - self dyed background/paper. I used kitchen foil and placed a die cut and two buttons under it, then dyed it with an alcohol ink (since I only got one bottle!), mists and nail polish, and added some sand on the card. The embellishments I used were a slug painted with nail polish and decorated with text strips, and three peacock feathers adhered in a metal bead, on which I also added a bit of nail polish. Personally I feel a bit confused about how it turned out, but at least I've tryed something different!

Aina välillä pitää haastaa itsensä kokeilemaan jotain uutta! Koukussa kortteihin -sivuston Timpan tyyliin -haasteeseen en ole aiemmin koskaan osallistunut, koska koen oman tyylini olevan jotenkin niin kaukana Holtzin rosoisuudesta, mutta nyt kun bingoruudukosta löytyi mieleinen rivi: itse tehty koriste -ATC -itse värjätty tausta/paperi, niin päätin yrittää.
Näin hämmentävä on lopputulos, jossa on jotain niin alkukantaista, että annoin nimeksi "Kalevala"; toki myös -koruihin viitaten. Kortti on lähdössä Vilimarikalle. Ja sitten tämä pitempi osuus, eli kuinka sen tein: Kiinnitin ATC-pohjalle kartongista stanssatun kuvion ja sen päälle pari nappia, ja peitin kaiken rypistetyllä talousfoliolla. Painelin kuviot esiin pehmeällä tussilla ja värjäsin työtä ainoalla omistamallani, eli terrakotanpunaisella alkoholimusteella, joka on Heinikasta. Lisää värejä sain suihkuttelemalla mistejä, leimaamalla tyynystä, käyttämällä tusseja ja kynsilakkoja. Kiinnittyminen kiiltävälle pinnalle tietysti onnistui toisilta paremmin kuin toisilta. Sitten liimasin pintaan vielä hiekkaa.

Koristeeksi liimasin kynsilakalla värjäämäni prikan, johon kiinnitin gessolla peitettyjä venäjän(?)kielisiä tekstisuikaleita. Toinen "itse tehty" koristeeni koostuu kolmesta riikinkukon höyhenestä, jotka pujotin kynsilakalla koristellun metallihelmen ja parin välihelmen sisään ja solmin tekokuitusäikeeseen. Riipus roikkuu pienestä sirkkareiästä.

7 kommenttia:

 1. Oi kun upea! Tulee kyllä ihan kalevala ja sampo mieleen!

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä tosi upea. Ja onnistunut nimivalinta.

  VastaaPoista
 3. Jos vaihtoa haluat, tämä ja kolme muuta valitsin jo tuolta aiemmista. :)

  VastaaPoista
 4. This is amazing. Wonderful texture and dimension. Suzanne xx

  VastaaPoista
 5. Kiitos,Sanna huippuhienoista tupliksen korteista,jotka tänään saapuivat.Tykkään paljon!Onnistuit saamaan vaikeista kuvista tosi upeat!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa pintaa ja värit tosi voimakkaan "mausteiset".

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!