27.2.2013

Välillä leimakuvakortti

Oh my, what a strange situation I'm in! There must be at least 6 cards waiting for their turn to be published here in my blog. Well, I'll try to hurry up with the posting job, because it looks like I finally got my mojo back after Chistmas cards, so there are more and more cards coming every week! This card was made for two finnish challenges asking for cards with a stamp. The mermaid is from Sweet Pea.
Onpas outo tilanne, kun sairastelun jäljiltä julkaisemattomia kortteja on kasassa jo ainakin kuusi, ja lisää tuntuu tulevan viikottain, koska sain kortteiluintoni vihdoin takaisin joulun jäljiltä! Tässä Sweet Pea Stampsin leimasinkuvasta tekemäni kortti Leilan kuukausihaasteeseen "Stanssit tai leimat" ja Kortiston suureen leimasinrumbaan.
Värittäminen ei edelleenkään ole vahvinta alaani, mutta tästä kuvasta tuli mukavan värikäs. Inktensejä käytän edelleen, paitsi ihonvärissä, johon käytän tavallista akvarellikynää, ja korostuksia tein Sakuran kirkkaalla kohokynällä ja Glossy accentsilla. Huulet väritin geelikynällä.
Taustapaperia en juuri lähtenyt peittelemään, mutta sen leikattuja reunoja vanhensin musteella. Alareunassa on Madridista ostettua pitsiä. Kukassa kaksi lilansävyistä kerrosta ja yksi keltaiseksi Paperilohikäärmeestä hankitulla mistillä värjätty. Muutama puolihelmi on koristeena siellä täällä.
Jotain stanssattua tässäkin kortissa on. Stanssasin kiekuran kaksipuolisesta kontaktimuovista ja ripottelin sen päälle kimalletta sisältävää embossausjauhetta, jonka kuumensin normaaliin tapaan. Lopputuloksesta tykkään!
Ja vielä piti vastata Kortiston kysymykseen toiveleimasta. No, minä tarvitsisin korttien taakse signeerausleiman omilla tiedoillani. Tähän saakka olen uskollisesti signeerannut korttini käsin.

1 kommentti:

  1. Ooh, aivan mahtavat työt!! Kaunista leimailua ja stanssailua, tykkään!!
    Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!