14.3.2013

Kevään unelmat pitsin kera

The new challenge at It's all about the vintage and beauty is called: "Dreams of spring with lace". Welcome to join the challenge with your paper craft inspired by the past! I made a pink card using my paper scraps. The paper on the left has been decorated on a gesso work shop. Yes, if you've followed my blog, you have prabably noticed i've used that pink gessoed paper in quite many cards. Can you imagine it all comes from the same 12 x 12 ' piece of paper? Still got some small bits left.
Uusi haasteemme It's all about the vintage and beauty -blogissa on nimeltään "Kevään unelmat pitsien kera". Sponsoreita on tällä kertaa kaksi, kuten palkintojakin. Tervetuloa osallistumaan vanhasta ajasta vaikutteensa saaneella paperiaskartelullasi!
Kortin suloinen vintagekuva on tulostettu netistä silloin, ku tulostimessamme vielä oli värejä, eli yli vuosi sitten. Vaaleanpunainen pitsi on Heinikasta ja valkoinen Pandurosta. Korttipohja on vaaleanpunainen.
Käytin tässäkin kortissani taustalla paperinpaloja silppulaatikkoni kätköistä. Reunat käsittelin tällä kertaa kynsiviilalla. Vasemmanpuoleinen pala on peräisin Askartelupirtin gesso-workshopista, ja jos olet seurannut blogiani, olet ehkä nähnyt samaista paperia jo aika monessa kortissa, eikä ihan heti uskoisi, että kaikki on peräisin yhdestä ainoasta 12 x 12 tuuman skräppipaperista! Pieniä paloja tuota paperia on vieläkin jäljellä. Perhosetkin lävistin silpuista Martha Stewartin lävistimellä ja koristelin Sticklesillä.
Kukkasetkin on lävistetty kuviopapereista. Sain noita valmiiksi lävistettyjä kukkia aikanaan KK:n salaisista toiveista, ja pikkuhiljaa olen niitä käyttänyt ja tähänkin korttiin muotoillut ja kerrostellut.
 

2 kommenttia:

  1. Heippa Sanna!
    Onpas todella kaunis ja kevätmainen kortti! Ihanat värit ja kaunis kuva! Todella ihanat koristeet! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!