6.3.2013

Pinkki unelma

A stamped card for a Finnish challenge themed "Pink dream". In our language, "pinkki" is the name of this darker colour (close to fuchsia?), and we have a different name "vaaleanpunainen" (light red) for the lighter shade of pink, which is, by the way, my favourite colour. The stamp is from Sweet Pea Stamps.
 
Koukussa kortteihin -sivuston "väritellään leimakuvia" -haasteessa on aiheena "pinkki unelma" ja tässä on minun näkemykseni siitä. Minulle pinkki ja vaaleanpunainen ovat kaksi eri väriä, ja vaaleanpunainen ja vanha roosa ovat vieläpä lempivärejäni, joten on ollut mielenkiintoista huomata, että monet suomalaisetkin ajattelevat, ehkä jopa näkevät, asian eri tavalla. Tässä kortissa ei minun silmääni ole vaaleanpunaista ollenkaan, ainoastaan pinkkiä.
Leimakuva on Sweet Pea Stampsin ja Inktenseillä väritetty; tausta ilman vettä. Siivissä ja kortin reunoilla on Sticklesiä ja kuvan revityissä reunoissa mustaa mustetta. Molemmat taustapaperit, joista toinen oli kohokuvioitu, olen saanut KK:n salaisista toiveista, ja niitä oli jäljellä aika lailla tuonkokoiset ja -muotoiset palat kuin kortissa näkyy! Sommittelin paperit ensin tuon mustan pitsin kanssa korttipohjalle toisinpäin, eli pitsi alareunan suuntaisesti, mutta sitten kun käänsin pohjan pitseineen poikittain, se näyttikin piristävän erilaiselta ja päädyin tähän asetteluun. Koristekukkasissa on ruusu- tai haaraniittikeskustat.

1 kommentti:

  1. kiitos atc-vaihdosta. Perille tulivat ja nyt alan niitä tarkemmin tarkastelemaan. Mielenkiintoisia ja viehättäviä. Kiitos myös muusta kuoressa olleesta.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!