25.4.2013

Äidille

Here in Finland we'll be celebrating Mothers' day on the 12.th of May, so now at It's all about the vintage and beauty we're challenging you to make something "For Mother". The winner of the challenge will win 6 ribbons of seam binding of her/his colour choice sponsored by Live & Love Crafts. The DT also got some seam binding to play with, and I threaded mine through eyelets. The image I used can also be found at the Vintagearkku-blog. Welcome to join the challenge!

It's all about the vintage and beauty -haasteessa aiheemme on tällä kertaa vuodenaikaan sopivasti "Äidille". Sponsorimme Live & Love Crafts lahjoittaa voittajalle seam binding-nauhaa, jota myös DT sai kokeiltavakseen. Itse pujottelin nauhan äitienpäiväkortin reunaan sommittelemiini sirkkarenkaisiin. Tervetuloa mukaan haasteeseen!
Käyttämäni vintagekuva löytyy myös Vintagearkusta. Kuva on väriltään oikeasti tasainen, mutta tulostimemme tekee raidallista jälkeä, mikä harmittaa minua kovasti. Toisaalta vanhanajan kuvien ei kuulukaan olla täysin virheettömiä. Paperi on Tukholmanlöytö, ison skräppipaperin kulma. Vastapäisen kulman käytin muuten edelliseen vintagehaasteen työhöni kortin sisäpuolelle! Oikean laidan pitsinauhan olen saanut ATC-vaihtokaveriltani, ja lisäsin siihen pari paperiruusua. MS:n lävistäjällä tehdyt perhoset ovat yksi suosikkikoristeistani. Muutaman helmen vielä lisäsin, ja äitienpäiväkortti on valmis.

1 kommentti:

  1. Voi Sanna, korttisi on niin ihana ja herkkä! Todella kaunis ja niin sopiva äidille! Hienosti käytit nauhaa kortissa! Oikein rattoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!