30.4.2013

Pöllöjä ATC:issä ja purkissa

Here are at first three ATC:s and then a small box made out of the rounded cylinder of cardboard, that's left, when you've used all of your wide two-sided tape. I'm pretty sure you have a name for that in English, but I couldn't find it :D I've used papers of 4Heures37 and other material from a finnish craft store called Anun Putiikit on these crafts, and for instance the tiny owls were all cut out of a scrap paper.

Anun Putiikkien DT-materiaalin kanssa kokeilin, saisiko suuresta aikan pientä, eli kuinka hyvin skräppipaperit toimivat ATC:issa, joiden koko on 2,5 x 3,5 tuumaa. 4Heures37:n pöllöpaperista saikin leikattua irti monen monta pöllöä pikkuprojekteihin! Irtileikattujen kuvien reunat kannattaa aina piirtää harmaalla tussilla, ettei näkyviin jää valkoista mustien ääriviivojen ympärille.
Tämän kortin nimi on "Huhuu" ja sen olen jo vaihtanut. Puun leikkasin vapaalla kädellä 4 Heures 37:n skräppipaperista ja pienet pöllöt ovat saman sarjan paperista myös. Tähtipaperi taustalla saman valmistajan, ja niitä kaikkia saa Anun Putiikeista, kuten myös käyttämääni kulmanpyöristäjää.
Tämän ATC:n nimi on "Ei pöllömpää", ja se sai uuden kodin Ailalta. Liimasin tuosta edellisestä kortista ylijääneen palasen ruutukuvioista paperia, josta olin leikannut puun irti, pilkulliselle 4Heures37:n paperille, ja sain toisenvärisen puun uusille pöllöille. Myös kiva monivärinen kukkanauha on Anun Putiikeista. Kulmasta lävistin pois palasen vanhalla Tiimarin kuvioleikkurillani.
"P"-nimiseen ATC:hen kokosin p-kirjaimella alkavia sanoja. Pöllöjen pesä on leikattu Anun Putiikkien leveän pitsin reunasta ja pilvi on paksu chipboard-kuvio. Kaikki muu on 4Heures37-papereista leikeltyä. Kortti on nykyäänTiina J:n kokoelmassa.

4Heures37:n skräppipapereilla päällystin myös Bilteman kaksipuolisen teipin hylsyn rasiaksi. Idean olen alkujaan bongannut Tuuliksen blogista.
Kannen päälle tein kaksinkertaisen rusetin vaaleansinisestä pitsistä, jota voi vielä pätkä löytyä Anun Putiikeista. Keskellä on pari nappia, ja nimikyltti riippuu leipurinnarusta, vai millä nimellä sitä nyt kutsutaankaan? Tähtipaperiin käyttämäni stanssi on myös Anulta ostettu. Pyöreän kannen reunuksen puolestaan leikkasin omilla Fiskarsin kuviosaksillani. Kannen ja pohjan vahvikkeena on pyöreä pala muropaketista leikattua kartonkia.
Nimikyltti on valmis skräppäilyyn tarkoitettu koristelappu, mutta liimasin siihen paperista leikatun pöllön ja tein kulmaan ripustusreiän. Tekstissä lukee ranskaksi: "Tämä on ...lle", eli saajan nimen voi kirjoittaa tuohon tyhjälle riville, jos purkin antaa lahjaksi.
Kannen alareunat leikkasin skräppipaperin alareunan keltaraitaisesta suikaleesta. 4Heures37:n kaksipuoleisissa papereissa on hauskana yksityiskohtana aina paperista poikkeavasti kuvioitu alareuna siellä paperin tietotekstien vastakkaisella puolella, joten sekään osa paperista ei mene hukkaan. Samaa suikaletta on myös itse rasian yläreunassa, kuten alemmasta kuvasta näkee. Tähtipaperissa osa tähdistä on kaksivärisiä. Kaikille pöllöille tein Glossyllä kiiltävät silmät, ja arvasit oikein, sekin kuuluu Anun Putiikkien valikoimaan.
Kiekurakuvion stanssi on myös Anulta. Tässä kuvassa erottuu taustalla myös tuo kannen muoto.
 Päällystin purkin myös sisältäpäin. Pohjalla on samaa skräppipaperia kuin sisustassa. Pöllömäistä vappua sinulle, lukijani!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!