4.5.2015

Talokortteja Anun Putiikeille

These houses were made of materials from a finnish shop called Anun Putiikit. I found the house card template from a book of Cheryl Owen.
Anun Putiikkien 4heures37 -skräppikartongeista rakentelin taannoin pari talokorttia. Malli on jäljennetty Cheryl Owenin Kortintekijän oppaasta.
Kummankin talon katolla on itse värjätty kukka. Näitä valkoisia kukkia saa siis Anun Putiikeista sekä isona, että pienenä; tässä on käytetty sitä isompaa kokoa. Vasemmanpuoleisen kukan värjäsin vettä käyttäen musteilla ja akvarellikynillä, oikeanpuolimmaisen akvarellikynillä ja Stickles-kimalteella. Keskellä olevat kukat lävistin samoista kartongeista, joista kortitkin on tehty ja keskustoina on pikkuruiset haaraniitit.  
 
Mustakattoisessa talossa käytin 4Heures37 -kuvioskräppipapereita ja yksiväristä punaista. Aukko ja sen ympärys on tehty stansseilla ja muut punaiset reunalistat kuviosaksilla. Alareunan polvekenauha toistaa samaa muotoa. Se ja vaaleanpunainen rusetti ovat myös Anun Putiikeista.
Tästä kuvasta näkee kuviopaperin toisen puolen ja sen, että tällainen talokortti taittuu täysin litteäksi, joten sen voi lähettää kirjekuoressa. Katon sisäpuolella on paikka kirjoitettavalle tervehdykselle.

Toisessa kortissa seinät on tehty yksivärisestä skräppikartongista ja koristeltu Anun Putiikkien valikoimiin kuuluvilla kakkupaperilla. Alareunassa kiertää tässäkin kortissa raidallinen suikale 4H37:n paperin reunasta.
Toisen puolen kakkupaperi on sydämenmuotoisen paperin kärjestä. Täälläkin on koristereunat tehty yksinkertaisesti kuviosaksilla toisenvärisistä papereista.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!