22.5.2015

Anun putiikeille lomakortteja

These vintage holidaycards were made using papers from the manufacturer 4Heures37. They, as well as nearly all of the other materials are from Anun Putiikit.

Nämä seuraavat loma-aiheiset kortit tein aikaa sitten Anun Putiikkien materiaaleista. Käyttämieni skräppipapereiden valmistaja on ranskalainen 4Heures37. Noissa papereissa on kaksipuolisuuden lisäksi mukavaa se, että toisen puolen alalaidassa on aina erivärinen kuvioraita siellä valmistajan tietojen vastakkaisella puolella, joten kuvio- ja värivaihtoehtoja riittää, eikä eden nimitietoluiskan verran materiaalia mene paperinkeräykseen.
Aloitin itselleni helpoimmasta väristä, eli vaaleanpunaisesta. Sen pariksi sopi kivasti harmaa, varsinkin kun löysin omista varastoistani tuon vintagekuvan, jossa pyöräaihe ja värit toistuvat. Nuo vinoraitaiset suikaleet ovat niitä skräppipapereiden tietojen taustoja.
Tässä kortissa on lisäksi Anun Putiikeista sydänkakkupaperia, kimaltavakuvioista nauhaa, pinkki glitterihaaraniitti ja alkujaan valkoinen paperikukka, jonka värjäsin pinkiksi kynsilakalla.
Pyöräilyaiheinen vintagekuva on omasta varastostani tässäkin kortissa. Kaikki muu materiaali on Anulta, paitsi vaaleanpunainen kastehelmi kuvan ylänurkassa. Kukat värjäsin taas kynsilakalla. Tämän kortin annoin miehelleni 10-vuotishääpäivänämme. Korttipohja näissä kahdessa ensimmäisessä kortissani on leikattu pinkistä yksivärisestä kartongista.
Ranta-aiheinen kuva on omasta varastosta Graphic45:n skräppipaperista. Muut materiaalit Anun Putiikeista, myös stanssi ja korttipohjana oleva yksivärinen kartonki. Vasemmassa reunassa käytetty kukkaköynnösleimasin on omani. Kukan värjäyksessä kokeilin tällä kertaa musteita ja akvarellikyniä sekä Stickles-kimalletta.
Miehekäs kortti vielä limenvihreällä, eli itselleni hyvin haastavalla värillä. Harmaata korttipohjaa värjäsin tuolta vasemmasta reunasta mustaksi musteella. Herrasmiehen kuvan olen saanut Pirkolta ja pienen laserleikatun pyörän ostin Saksasta, mutta kaikki muu materiaali on Anun putiikeista. Oikean alanurkan teksti on tarra ja pilvet ovat chipboard-kuvio; muut osat olen leikannut 4H37 -skräppipapereista.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!