22.6.2013

Revi ja ressaa

Happy Midsummer! We spent the Midsummer's Eve traditionally in our hometown with friends, enjoying the joy of a bunch of children, grilled food and outdoor life.

It's all about the vintage and beauty challenges you this time to tear and distress.  I seldom make any vintage cards anymore without using one or the other way to age the papers, and i use my paper distresser quite a lot on other cards as well. Our sponsor Paperilohikäärme will donate the winner some mulberry paper flowers. On my cards I used the following materials from Paperilohikäärme: yellowish text paper,  kraft carton, pink roses and ribbon, a bottlecap sticker, diamonds and a stamp with a balloon and the text "have vision".  The images are from Slöjd Detaljer (girl) and Graphic 45 (woman). Welcome to join us!

Hyvää Juhannusta! Aatto vietettiin perinteitten mukaan kotikaupungissa ystävien seurassa, lapsilauman riemusta, grilliherkuista ja ulkoilmasta nauttien.

It's all about the vintage and beautyssä haastetaan nyt repimään ja ressaamaan. Itse en taida juuri vintagekortteja enää tehdäkään, joissa papereitten reunoja ei olisi käsitelty jommallakummalla tavalla! Ressaajaa käytän kyllä usein muissakin kuin vintagekorteissa. Haasteemme sponsori Paperilohikäärme lahjoittaa voittajalle mulperipaperikukkia. Tervetuloa osallistumaan!
Slöjd Detaljerin tyttösen kuvan valitsin, koska hiuksissa oli samaa sävyä kuin Paperilohikäärmeen vanhannäköisessä "sanomalehtipaperissa". Myös vanhan roosan väriset ruusut ja nauha, timanttirivit ja tekstileima sekä sen alla ja korttipohjana käytetty kraftin värinen kartonki ovat samasta paikasta. Lisäksi käytin kuviollista ja vanhan roosan väristä skräppipaperia ja tein kuvaan reunukset sinipilkullisesta toisen skräppipaperin reunasta.
Kuvassa tytön taustalla näkyvästä ruudusta tein tagin lyömällä siihen sirkkarenkaan ja pujottamalla nauhan sirkkarenkaasta läpi ja paperin viilletystä reunasta takaisin oikealle puolelle. Tytön kakunpursotukseen laitoin glossyä tuomaan kolmiulotteisuutta.
Tämäkin kortti on easel- eli telinekortti. Jalusta pitää kantta pystyssä timanttirivistön avulla ja käytin siinä samoja papereita kuin kannessa. Repien ja ressaten, totta kai!
Toiseen, postikorttikokoiseen korttiini käytin punaisen korttipohjan päälle samaa Paperilohikäärmeen uritettua kraftkartonkia kuin edellisessä kortissa, ja revityn suiron "sanomalehtipaperia". Poikittainen revitty suikale on puolestaan paperia, jota olen pitänyt misteillä ruiskuteltavien töiden alla keräämässä ohimenneet roiskeet talteen. Mistitkin olen hankkinut Paperilohikäärmeestä. Revittyjen papereitten reunat värjäsin ruskealla musteella suoraan mustetyynystä. Graphic 45:n naisenkuvan ja paperilohikäärmeen kuumailmapalloleimalla kraftkartongin nurjalle puolelle leimatun kuvan reunat puolestaan ressasin ja värjäsin sienellä levitetyllä musteella, jolloin väriä ei tule yhtä paljon. Nurkassa on vielä pullonkorkkitarra Paperilohikäärmeestä, jonka käytin pullonkorkin puutteessa sellaisenaan.
Kukkasiin tein "sanomalehtipaperista" Fiskarsin lävistimellä kolme kerrosta, jotka taittelin kolmiulotteisiksi. Niiden alla on vielä yksi taittelematon kukka mistiroiskepaperista. Keskustoina on Paperilohikäärmeestä saatavat metallinapit irrallisilla lasikuvuilla. Lasin alle laitoin tällä kertaa kullanväristä alkoholimustetta samasta kaupasta. Tästä lähikuvasta näkee myös, että käsittelin kraftikartonkia paikoitellen kultamusteella ja liimasin hiekkaa ja hiekanväristä Stickles-kimalleliimaa kiekuroiksi kukkien ympärille.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa että juhannus oli ihana! Todella kaunis ja suloinen kortti! Ihanasti sait siitä silti niin hempeän, vaikka paperit ja koristeet ovat tummia! Oikein rattoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Mahtavia kortteja kaikki.Kivaa kesän jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Voi jumpe miten upeita kortteja sinulla taas täällä! Tykkään valtavasti! :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!