2.7.2013

Fantasiakeiju

Paperilohikäärme-shop is celebrating its first half a year with a bingo challenge, and I chose the line: fantasy - free - metal. The stamp is from Sweet Pea and I got the metal flower from a friend of mine.

Paperilohikäärmeen puolivuotissynttärihaasteesta valitsin bingorivin: fantasia- vapaa - metalli. Kuva on Sweet Pea Stampsin ja metallikukan sain Siskolta. Onnittelut ihanalle kaupalle!
Upeanpunainen taustapaperi taisi tarttua mukaani Villakeijusta KK-viikonlopun tapaamisen aikana. Sen mukaan sitten värittelin kuvankin ja lisäsin reilusti Sticklesiä siipiin. Mustalla kakkupaperilla ja pitsillä vähän dramatiikkaa mukaan ja Paperilohikäärmeen timanttirivit vielä kulmiin.
Siskolta saadussa metallikukassa oli molemmissa reunoissa ripustusreiät, joten kiinnitin sen nauhoilla stanssattuun punaiseen paperinpalaan. Alareikään ripustin vielä pari roikkuhärpäkettä, eli lankaan pujoteltuja välihelmiä, metallikukat ja läpinäkyvät siipiä muistuttavat muovilehdet.

4 kommenttia:

 1. Tästä tulee kovasti itämaiset fiilikset :) Jotenkin mukavan tasapainoinen kortti.

  VastaaPoista
 2. Upea kortti ja miten kaunis tuo koriste!!

  VastaaPoista
 3. Minusta kortti on mystinen, varmaan tuo viininpunainen yleisilme, mustan kakkupaperin ja hyvin ilmavan siipikoristeen kanssa saa aikaan.

  Tasapainoinen kokonaisuus.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!