10.10.2013

Ajoneuvoja vintagehaasteeseen

"Vehicles" is the new theme at the challenge blog It's all about the vintage and beauty. I've just seen quite a lot of them, because our family just came back from a 6 day holiday next to Nürburgring in Germany. As usually when travelling, I was more interested in the restaurants, cafes and shopping, though. Anyway, you can take part in our challenge with any kind of craft as long as it's made of paper, has some kind of a vehicle in sight and has a blast from the past on it. Crafty Sentiments Designs is sponsoring this challenge and will donate some of their adorable digital stamps to the winner. Welcome to join us! My card is a twisted easel with a picture from Slöjd Detaljer. If I remember it right, the ribbon is from some old cloth piece. A small ladybug holds the card cover up.

"Ajoneuvot" on uusi aiheemme It's all about the vintage and beauty -haasteblogissa. Niitä tuli nähtyä aika lailla Nürburgringin matkalla, jolta juuri palasimme perheen kanssa. Vietimme kuusi päivää Saksassa ja keskityin itse lasten kanssa lähinnä ravintoloihin, kahviloihin ja ostoksilla kiertelyyn, jotka mielestäni ovat parasta antia matkustelussa. Joka tapauksessa haasteeseen voi osallistua millä tahansa paperiaskartelulla, jossa on jonkin kulkuneuvo näkyvissä, kunhan vain vanha aika on jotenkin mukana työssäsi. Crafty Sentiments designs sponsoroi tätä haastetta ja tarjoaa voittajalle ihania digileimojaan. Tervetuloa osallistumaan!
Kuva on jälleen Slöjd Detaljerista. Korttimalli on twisted easel eli vino telinekortti, jossa kansi taitetaan kulmittain. Avoimen kulman ilmavuutta korostin stanssaamalla taustapaperin TH:n kakkupaperireunusstanssilla. Ruskeaa mustetta ja ressausta on reunoilla ja taustalla reilusti. Alareunassa on suikaleet ruskeaa ja reikäistä valkoista kuituista paperia sekä muistaakseni jostain vanhasta vaatteesta peräisin oleva kuvionauha.
Kukat tuovat lisää sinistä väriä korttiin. Molemmankokoisissa kukissa on keskellä jämäpalat taustapaperin stanssauksesta ja isommissa lisäksi ruudulliset naulankantahaaraniitit. Pienemmät siniset auringonmuotoiset kukat on tehty kulmalävistäjän jämäpaloista. Sudenkorentohaaraniitti on Paperilohikäärmeestä.
Kortin kantta pystyssä pitävässä leppäkertussa oli alkujaan kukkavarsi, mutta leikkasin sen pois ja "jyrsin" pohjaa muutenkin tasaisemmaksi saadakseni sen asettumaan tasaiselle alustalle. Tekstitila kohoreunaisine kehyksineen on stanssattu. Jalustan taustan japanilainen vihreä kukallinen taustapaperi sai ensin gessopesun ja sitten vanhennuksen musteilla ja suihkeilla. Kulmissa on vielä revityt suikaleet samaa ruskeaa kuitupaperia, jota on kannen alareunassakin.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!