20.10.2013

Palapelidecon palat minulta

Six pieces of a puzzle I decorated for fellow crafters. The size of each piece is approximately 4 x 7 cm.

Facebookin ATC ja Deco -askartelun harrastuspiirissä Vikke laittoi jälleen liikkeelle palapelidecon, ja tällä kertaa jokainen osallistuja sai tehtäväkseen kuusi palapelinpalasta, joista kootaan kullekin kuudelle osallistujalle deco, johon tulee seitsemän eri tekijän koristelemat palaset. Minähän olin niin onnekas, että voitin arvonnassa omakseni edellisen palapelidecon, joten tarjouduin tällä kertaa tekemään jokaiselle muulle osallistujalle palaset, ilman että minulle tarvitsee tehdä uutta decoa. Tässä yhteiskuva tekemistäni paloista.
Tällä kertaa en lähtenytkään vintagemaailmaan vaan eläinten pariin! Ylimmät kolme kissakorttia syntyivät ensiksi ja sitten tulikin melkein kuukauden tauko, ennenkuin sain aikaan alarivin kolme palaa.
Kissanpentu on leikattu Mustin ja Mirrin mainoslehdestä. Taustapaperi on keltaista kukallista japaninpaperia, jonka olen gessottanut sabluunan kanssa, suihkinut misteillä ja kohokuvioinut. Värjäytymättömille alueille piirsin geelikynällä valkoisia pisteitä, vasempaan alareunaan laitoin Glossyllä päällystetyt Stickles-pisteet ja palan reunoille laitoin gessoa ja hopeanväristä kynsilakkaa.
Toinen kissanpentu on samasta lehdestä kuin ensimmäinenkin. Tausta on tällä kertaa päällystetty lautasliinasuikaleilla ja vihreillä harsopaperisuikaleilla. Kultatäplät ovat alkoholimustetta ja punaiset Glossyllä päällystettyä geelikynää. Perhonen leikattu skräppikartongista. Reunoilla kullanväristä kynsilakkaa.
"Metsästävä" kissa on myöskin mainoslehdestä. Taustalla on vihreää kukkakuvioista japaninpaperia, jonka päälle olen liimannut vihreitä harsopaperisuikaleita ja keltaisesta gessotetusta ja kohokuvioidusta paperista irronneita kiekuroita.Muutaman harsopaperisuikaleen laitoin kissan päälle. Reunoilla vihreää tussia.
Kuningaskalastaja on leikattu lehdestä ja liimattu ensin ääriviivojaan myöten leikatulle kartongille. Taustalla vihreä kukkakuvioinen japaninpaperi gessopesun ja suihkuttelun läpikäyneenä. Kiekurat samoja kuin yllä. Pari timanttikukkasta laitoin koristeeksi.
Akvaariokala ui myös jossain lehdessä vastaan. Taustalla samaa alkujaan keltaista kukkapaperia kuin ensimmäisessä kissapalassa ja lisäksi revittyjä vihreäkuvioisen lautasliinan suikaleita. Kuplissa on alla Sticklesiä ja päällä Glossyä, kalan silmissä tietysti Glossyä. Reunoilla gessoa.
Norsulla onkin ihan erilainen tausta kuin muilla. Se on tehty kohokuvioisesta valkoisesta skräppipaperista mosaiikkitekniikalla, eli väleihin on ripoteltu ja sulatettu embossausjauhetta. Kiekurakuviot leimasin. Jotta norsu tuntisi paermmin kuuluvansa joukkoon, tein sille vihreästä gessotetusta kukkapaperista päähineen, jossa on timanttikukka. Reunoilla hopeanväristä kynsilakkaa.

Tässä vielä muutama lähikuva erilaisista pinnoista. Pientä ja pikkutarkkaa on vain niin  kertakaikkisen rentouttavaa tehdä! Palojen koko on suunnilleen 4 x 7 cm, vaihdellen toki muodon mukaan.3 kommenttia:

  1. Vau! Ihania, toi eka kissa on ihan huippu!

    VastaaPoista
  2. Tuo pikkukissa kera perhosen on mun suosikkini! Ihania, on mulla vielä matkaa ennen kuin näin pieniin ihanuuksiin onnistun ymppäämään näin paljon kaikkea kivaa...

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!