4.9.2014

Hempeä leimakuvakortti

After making so many cards in black (or brown) and white, I really started missing the colours again, so I decided to take part in a bingo challenge of a Finnish challenge blog called P*skarteluhaaste. I chose the row: stamped image - self-made flowers - pearls, and used pastel colours on the card. I didn't plan to make an easel card, but I kind of had to, because I glued the card front upside down on the blank at first, and had to cut it loose then :D

Huomasin tehneeni jo ihan liian monta musta- tai ruskeavalkoista korttia peräjälkeen, joten minun tuli kova ikävä värejä. Päätinkin osallistua P*skarteluhaasteen synttärihaasteen Villakeijun bingoon, josta valitsin rivin: leimakuva - itsetehdyt kukat - helmet. Suloisen leimakuvan olen saanut askarteluystävältäni, ja väritin sen hennoilla pastellisävyillä.
Käytin taustassa kahta kuviopaperia, jotka ovat samasta paperikosta, jonka nimeä en enää tiedä, koska kansi on hukassa. Sommittelu on yksinkertainen, eli stanssasin kuvan ja sille kehykset, ja laitoin alle leveän vaaleansinisen läpikuultavan nauhan. Itsetehdyt kukat asettelin melkein symmetrisesti alakulmaan ja perhosen vastakkaiseen yläkulmaan. Helmiä löytyy kukkien keskustoista sekä leimakuvassa että itsetehdyissä kukissa.
Kukkien osat on tehty erikokoisilla kuviolävistimillä ja muotoiltu sormin tai siveltimenpäällä. Vaaleanpunaiset isot kukat värjäsin suihkeella, ja pienemmät on alkujaan lävistetty leimailusuttujen aluspaperista. Alle silppusin vihreästä paperista stanssatut kiekurat. Kuten tästä näkyy, leimakuvan reunoissa on vihreää mustetta ja päällä reilusti kimalletta, kuten myös kuvan yksityiskohdissa.
Perhonen on Maijun korttitekniikat -kirjan inspiroima. Peitin valmisperhosen itseäni vähemmän miellyttäneen vihreän pinnan lumiaineella, harsolla ja kimalleliimalla. Keskustaan laitoin ruskeita helmiä.
En suunnitellut tekeväni telinekorttia, mutta oli vähän pakko! Kiinnitin nimittäin ensiksi kannen korttipohjaan ylösalaisin, joten jouduin leikkaamaan sen irti, ja siinä vaiheessa telinepohja syntyi samalla vaivalla :D Jalustassa on kuvan kehyksien paperia ja stanssattu kirjoitustila, johon suihkin vaaleanpunaista mistiä. Vaaleansiniset helmet ja kirjoituslaatan kulma pitävät kantta pystyssä.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!