26.9.2014

Kelta-puna-oranssi kortti

"Color a Bildmålarna stamp using the colors yellow, orange and red" was one of challenges at the Finnish Ning community "Hooked on cards". I don't have any stamps from that company, but luckily I had a stamped image sent by a friend that I could color. I took a look at some images of a sunset over a lake to get an idea of how I could use the demanded colors on the water as well, and in my opinion it turned out quite alright. There's one thing I regret on this card, and that is using Stickles on the image, because now it looks a bit unclean. From Sunday on, you can go and "like" this card on the Facebook account of the community, if you feel like it.

Koukussa kortteihin -sivuston Leimaillaan ja väritellään -haasteessa tuli käyttää Bildmålarnan leimaa ja väreinä keltaista, oranssia ja punaista. Ajattelin ensin, etten voi osallistua, kun en omista ko. leimasimia, mutta sitten huomasin yhdessä ystäviltä saaduista leimakuvista samanlaiset silmät kuin monilla Bildmålarnan tyypeillä, ja Googlesta tarkistin, että leima tosiaan on sieltä. Sitten vain värittelemään!
Kun haastevärit kerran oli annettu, niin en millään voinut alkaa vettä siniseksi värittämään, joten piti yrittää hakea vähän tuollaista Lapinkultamaista auringonlaskutunnelmaa kuvaan. Aurinko itsessään on post it -lapun avulla valkoiseksi jätetty. Ihan kiva tunnelma korttiin tuli, vaikka jälkeenpäin vähän harmittelin tuota Stickles-kimalteen lisäämistä kuvaan, kun se näyttää nyt vähän likaiselta.
Taustapapereissa toistuvat haasteen värit, ja ainakin ajatuksellisesti koetin jatkaa taustassa kuvan taivasta, vettä ja tuoda etualalle maata. Oranssi pompulanauha rajaa maan ja veden. Keltaisen kukan värjäsin mistillä isosta valkoisesta ja keskustan peilipaljetin valkoiset reunat musteutin ruskealla enemmän auringonkukkaa muistuttavaksi. Oransseja kukkia löytyi kukkavarastostostani tasan tämä yksi. Musta keskusta on haaraniitti. Sudenkorento on muistaakseni I am Rosesin ja aikanaan arvontapalkintona saatu. Pari vihreää lehteä oli vielä ihan pakko lisätä etualan kukkiin. Ne ovat stanssikuvion jämäpaloja, jotka väritin tussilla.

Tässä vielä kuva kortista salamalla otettuna, jotta kimaltavat osat erottuvat paremmin. Jos haluat, niin voit käydä tykkäämässä tästä kortista Koukussa kortteihin Facebook-sivulla sunnuntaista alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!