30.10.2014

Kaikki käy vintagehaasteessa

It's all about the vintage and beauty has an easy theme: anything goes. There will be two randomly selected winners, because we have two sponsors, Fitztown and Rick st. Dennis, offering their digital images as prizes. I made a round card using an image from Rick St. Dennis. Welcome to join us!

Nyt kaikki käy It's all about the vintage and beautyn haasteessa! Sponsorimme Fitztown ja Rick st. Dennis tulevat kumpainenkin tarjoamaan yhdelle arvontavoittajalle palkinnoksi digileimoja, eli voittomahdollisuuksia on tässä haasteessa tuplasti. Tervetuloa osallistumaan! Omassa kortissani käytin Rick ST. Dennisin ihastuttavaa vanharouva-digileimaa, mutta tällä kertaa kaikki ei mennyt kuten Strömsössä.
Leikkasin korttipohjasta pyöreän ja somistin reunan puolikkaalla Eurokankaan nauhakujapitsillä. Väritetty ja ääriviivoja myöten irtileikattu rouva pääsi keskelle kakkupaperin päälle. Taustapaperi oli valmiiksi tilkkutäkkimäinen, mutta en ollut vasemman alakulman "tilkun" väriin tyytyväinen, joten pistelin sen neulalla irti ja laitoin toista rusehtavaa vintagepaperia tilalle. Vasemman yläkulman lintu puolestaan oli paperissa jo valmiina tuossa kohtaa. Kuten ehkä huomaat, leikkasin siltä vahingossa toisen siiven ensiksi irti.

Ongelmat eivät suinkaan jääneet siihen, vaan tietysti laitoin tarkemmin miettimättä korttiin vielä tuollaisen kauniin mutta painavan kenkäriipuksen, ilman että ensin kokeilin, jaksaako kortti seistä pystyssä sen kanssa. Ei jaksa! Tämä on toistaiseksi siis makaava kortti, mutta jos keksin vielä sisäpuolelle jonkin vastapainon ja saan kortin pystyyn, niin jatkan tätä postausta myöhemmin. Koristeeksi liimaamani nauha on ihan kiva yksityiskohta.


Edit. Rouva saatiin kuin saatiinkin lopulta jaloilleen. Postaus täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!