6.11.2014

Sivuporraskortti

At It's all about the vintage and beauty our next challenge is "Special Folds". We are sponsored by Fitztown, offering their gorgeous digital stamps to the randomly chosen winner. There are many good tutorials on the Internet for the different card folding techniques, for example here, here and here. I made my first side step card. This one's for a one- or two-year old maybe? Welcome to join us!

Nyt It's all about the vintage and beautyssä taitellaan, sillä aiheena on "Erikoistaitttelut". Sponsorinamme tällä kertaa  on Fitztown, joka tarjoaa arvontavoittajalle upeita digileimojaan. Hyviä taitteluohjeita on internet pullollaan; itse käytän esimerkiksi näitä: vinkit1vinkit2 ja vinkit3. Tätä haastetta varten tein "sivuporraskortin", eli side step card -taittelun. Kortti voisi mennä vaikka 1- tai 2-vuotiaalle. Tervetuloa osallistumaan haasteeseemme!
Ensin vähän mittailua, leikkelyä ja taittelua, ja sitten päästiinkin niihin mukavampiaan hommiin. Tällaiseen pohjaan jopa minä sain mahtumaan viittä eri kuviopaperia. Vauvakuva on Graphic 45:n arkilta, ja enkelin stanssasin Priman Princess-paperikosta. Kukan olen ostanut Heinikasta. Sen alle stanssailin Mariannen kiekuroita ja talventörröttäjän, ja tuolla keskimmäisen portaan reunassa käytin Martha Stewartin boordileikkuria.
Sivummasta kuvattuna kortin rakenne näkyy vähän selkeämmin. Kaksi etummaista porrasta on keskenään samankokoisia ja kolmas korkeampi. Tämän kortin ideaan mielestäni kuuluu se, että koristeet ja kuvat menevät reunojen yli, jotta kolmiulotteisuus korostuu. Tämä kuva paljastaa senkin, että tuo paperiboordi keskimmäisellä portaalla on lävistetty kimaltavasta paperista. Paperi oli siitä huolimatta vintagehenkistä ja värisävyltään oikean vihreää sekä tarpeeksi jämäkkää pysyäkseen suorassa pitsiksi lävistettynäkin, joten se pääsi korttiin ilman muuta. Kirjoitustilan laitoin kortin taakse.


1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!