22.1.2016

Jos se voisi olla totta

More and more ATC's coming!
Laulunsanojen mukaan nimetyt oudot ATC:t jatkuvat. Tämä on vaihdettu livenä. Osallistun kortilla Paperilla-lehden ATC-haasteeseen. Olen "kausiATC:ilijä", eli sitten, kun niitä alkaa tulla, tuleekin monta putkeen.
Taustapaperina on sama vihreä lautasliina kuin tässä kortissa, mutta turkoosilla tussilla värjättynä. Raidat ovat valkoista paperia, jossa on mistiroiskeita. Sinne tänne lisäsin geelikynällä valkoisia valopisteitä. Varjostamista olen nyt kovasti harjoitellut näissä korteissa Silkun ohjeiden innoittamana. Kehykset piirsin mustalla tussilla, ja kukkaraita on läpinäkyväpohjaista tarraa.
Naisen pää on naistenlehdestä, ja halusin kokeilla siihen kuvioiden ompelemista ohuella kultalangalla. Kokeiluksi se sai jäädäkin, koska kaksipuolisella tarralla vahvistettunakin paperi oli liian ohutta ollakseen repeytymättä, ja lisäksi pään alle jättämäni langanpää jäi harmittavasti kohoumana näkyviin tuohon kasvojen keskikohtaan. Muihin koristeluihin käytin punaista timanttia, kukkatarraa, valkoista geelikynää ja kultaista verkkoa. Vartalon asento onnistui mielestäni hyvin. Leikkasin sen kahdesta lehden kuvasta ja piirsin ääriviivoja tussilla.

2 kommenttia:

  1. upea atc! todella hieno kokonaisuus!

    VastaaPoista
  2. Hienolta tuo minustakin näyttää, vaikken mikään asiantuntija olekkaan. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään myös Aurinkokujalle.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!