15.1.2016

Vintagepoikakortti

A masculine vintage card for a challenge with the theme "vehicle and something round". The image was printed on photo paper, and it turned out impossible to stamp on it using embossing ink and powder, so I stamped and embossed the wheels on white paper and cut the details out with a crafting knife, which was very rewarding.

Koukussa kortteihin -sivuston vintagehaaste muutti nyt blogiin, joten siihen voivat osallistua myös Koukussa kortteihin -yhteisöön kuulumattomat askartelijat. Uusimmassa haasteessa on aiheena "Kulkuneuvo ja pyöreää". Tein tällä kertaa poikakortin kuvasta, jonka olen aikanaan tulostanut netistä valokuvapaperille.
Harmaa taustapaperi on Anun putiikeista hankkimastani Docraftsin Chronology-paperikosta ja oranssit kuvat ja tekstin leikkasin saman sarjan toisesta paperista. Kukkaset ovat Priman. Keskustaksi laitoin metallisen ruutukantaisen haaraniitin. Vasemmassa ylänurkassa on pienempi metalliniitti. Lentokoneriipuksen olen ostanut Papruksesta ja sen ripustusnaru on vaatteen hintalapusta. Riipus oli sen verran lennokas ja kääntyili nurinpäin jäykässä narussa, että kiinnitin sen lopulta kuvan päälle kohoteipillä.
Tässä on se osa korttia, josta olen ylpeä. Koetin nimittäin leimata Viva decorin rataskulmaleimalla valokuvankin päälle kiekuraa embossausmusteella, mutta pinta oli siihen liian liukas tai tahmea, joten kuvio katosi kokonaan embossausjauheen alle. Niinpä sudin jauheet pois, leimasin kuvion kopiopaperille, embossasin ja leikkasin irti. Pikkutarkka paperiveitsen kanssa näpertely tuottaa onnistuessaan tyydytystä.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!