7.7.2016

Mielen sopukoissa

Two ATC:s after a long brake. These were made for a challenge asking for cards that picture fear, sorrow or depression. The texts cut from magazines can be freely translated this way: 
1. "I've never had the courage to say what I think."
2. "I would want to live my own life at last."

"Mielen sopukoissa" 1 ja 2 ovat tämän ATC-duon korttien nimet, jotka syntyivät Silpputehtaan laajennusosan haasteesta: "Haastan teidät käsittelemään korteissa kuvallisin keinoin pelkoja, tuskaa, masennusta...."
Tekstit ja kuvat kertonevatkin jo tarinan. Ei se omani ole, älkää huolestuko! Korttipari on menossa Alice K:lle livevaihdossa Tampereella 20.8.
Pään ja vartalon osat ja tekstin leikkasin naistenlehdistä. Siivet ovat tarroja ja vaihdossa saatuja. Luomilla on kimalletta. Lisukkeina paidanripustusnauhasta tehty rusetti ja ruskeita puolihelmiä.
Tausta on suihkelaatikon pohjapaperia, jonka päällä oli näemmä gessotettu myös paperileikkeitä, jotka toivat hienot kuviot. Tausta kimaltaa kovasti. Reunoilla on musta embossausjauhe ja siellä täällä turkooseja Shimmerz-kohotäpliä.
Kakkoskortin vartalon moni varmaan on nähnyt hajuvesihyllyllään. Tällä kertaa korvakoruna on timantti. Ensimmäiseen korttiin tuli vahingossa kauneuspilkku poskeen embossausjauheesta, joten tein sen samaan kohtaan näihinkin kasvoihin mustalla tussilla.
Tämäkin tausta on suihkelaatikosta, mutta vaalentelin sitä hiukan valkoisella geelikynällä ja keltaisella tussilla. Näitä ATC:itä oli mukava tehdä, kun lähtökohtana oli jokin muu kuin esteettisyys.

3 kommenttia:

 1. Ihan kivoja kortteja. Ideoita on pitänyt olla aika paljon. Mulla ei olis noin hienoja :)

  VastaaPoista
 2. Hieno vastaus haasteeseen!
  Kiitos osallistumisesta!
  Pelkäsin vähä'n, että aihetta vieroksutaan eikä kukaan tee kortteja. Mukava huomata, että tämä on kiinnostanut.

  VastaaPoista
 3. Hienot kortit teit haasteeseen.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!