29.7.2016

ATC nro 120

My 120.th ATC for a music themed challenge. I was playing with words in this one, because the finnish word for wood grouse or capercaillie is "metso", which is pronounced exactly like the beginning of the word "mezzo-soprano". And yes, I know that particular compass is used for a female voice, but let's not get too persnickety ;) On the background there are some musical notes embossed with clear powder.

Tässä tulee "Mezzosopraano" P*skarteluhaasteen musiikkihaasteeseen. Jos nyt pilkuntarkaksi ruvetaan, niin tiedän sen olevan naisille kuuluva ääniala, mutta kun kuvassa oli urosmetso, niin urosihmisen päänkin sitten korttiin laitoin. Tämä on 120. ATC:ni ja lähtee mukaani livevaihtoon 20.8. Tampereella.
Sekä metson vartalon että miehen pään olen leikannut lehdistä 1990-luvun alkupuolella. Äitini oli säästänyt lapsuudenkotini varastoon lukioaikaisia kollaasejani ja niiden osia, jotka tänä kesänä toin mukanani kotiin. Yhdistin pään vartaloon ja lisäsin tuoreemmasta lehdestä leikatut kädet ja näyttämöksi sopivan taustan, jossa on pari palmua kaariholvin alla.
Leimasin taustaan värittömällä embossausmusteella ja jauheella nuotteja, ja pyyhkäisin niiden päältä valkoisella mustetyynyllä. Reunoille laitoin kaksipuolisen teipin ja sulatin hopeanväristä embossausjauhetta. Nuottiavainriipuksen kiinnitin paikalleen mustalla kaksinkertaisella ompelulangalla. Jokin minua näköjään nykyään vetää näissä ATC:issä tuonne kummallisuuksien puolelle.

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!