22.8.2016

Kolme Keiju-ATC:tä

Three more ATC's I made for the live swap on Saturday. This time something more girly with Flower fairies cut out from magazines. All the cards also include lace, tags and an insect.

Tässä vielä yksi viime lauantain ATC-tapaamiseen tehty korttitrio, tällä kertaa tyttömäisemmissä tunnelmissa. Kuvat ovat Sinellin mainoksesta saksittuja Flower Fairyjä. Jokaisessa kortissa on myös röpelöpintainen tagi, jossa sävyihin sopiva sirkkarengas ja pätkät efektilankaa.
"Siivekäs ystävä" -kortissa on paria kuviopaperia, josta alimman vasempaan reunaan kirjoittelin valkoisella geelikynällä tekstiä, koska oikeassa reunassakin oli valkoista reunakuviointia. Pikkuperhosen siivet ovat hiukan kohollaan.
"Välipalaa ystävälle" -kortissa on kuvan taa stanssattu ja kohokuvioitu pala vihreää paperia, jonka täpliin pyyhkäisin kevyesti metallinhohtoista mustetta. Sudenkorento on haaraniitti.
Kaikkien keijujen siipiin lisäsin Sticklesiä. Keijut olivat 3D-kuvien mainoksia, joten niissä näkyy hieman kolmiulotteisuutta, vaikka ne on leikattu lehdestä ääriviivoja myöten.
  "Pörröinen ystävä" -kortissa testasin punaisiin kehyksiin uusinta pikkustanssiostostani Sinellistä. Paperi oli kuvioitu Gelli Platella, ja stanssaamani pala oli jäänyt yli aiemmin tekemästäni James Bond ATC:stä..

9 kommenttia:

 1. Voi kun tykkään tuosta ylimmäisetä!

  VastaaPoista
 2. Ihanat on keijukorttisi.Mukavaa askartelua.

  VastaaPoista
 3. Olisiko tuo välipalaa ystävälle vapaa? TAhtoisitkohan vaihtaa sen kanssani? Laitatko minulle sähköpostia, jotta voimme sopia tarkemmin syksyn Keijut -DECON tuunausjutusta.
  ainoeinontytar.harjula @ gmail.com . Kiitos!
  Oli kiva tavata ja vaihtaa kortteja, tuunailla yhdessä uusia kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska tavata! Nämä löysivät kaikki kodin tapaamisessa, mutta tunniste jäi päivittämättä, olen pahoillani. Laitoin viestiä decosta.

   Poista
 4. Kaikki on tosi kauniita, niin ihanat kuvat ja koristeet.

  VastaaPoista
 5. Poistin tuon edellisen kirjoitusvirheiden vuoksi. Uusi yritys. Aivan ihania ovat nämä keijukorttisi. Olisiko Siivekäs ystävä korttisi vielä vapaa ja vaihtaisitko kanssani? Minun blogistani löydät tekemiäni vapaita kortteja oikeassa reunassa olevan linkin kautta. http://armiida.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida! Nämä menivät kaikki tapaamisessa vaihtoon, mutta tunnistepäivitykseni laahasi valitettavasti jäljessä. Vaihdellaan toisella kertaa, kun saan taas varastoja täytettyä!

   Poista
 6. Kiitoksia livevaihdosta ja oli kiva tavata taasen!:)

  VastaaPoista
 7. voi miten suloisia! joka ainut niin ihastuttava!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!