4.8.2016

Hetki ATC:ille

I'll take part in a live ATC swap, so I'm trying to increase the number of my ATC's fast. Here is a vintage ATC trio with different moments.

Osallistun 20.8. Tampereen Vapriikissa järjestettävään ATC-livevaihtoon, joten olen koettanut ahkeroida lisää vaihtokortteja tyngäksi käyneeseen kokoelmaani. Tässä vintagehenkinen ATC-trio hetkiteemalla, jonka jokainen osa on silti itsenäinen kortti. 
Kaikkien kolmen kortin taustat on leikattu pöydän suojapaperista, jossa on leimavärejä, -kuvia, -tekstiä, patinaväriä ja metallivärillä musteutetut reunat. "On vain tämä hetki" -kortin kello on lehdestä, tyttö lahjapaperista ja sydämenpuolikkaat askartelukaverin stanssauksia, joiden päälle leimasin punaista sydämenmuotoisella pitsileimalla. Pikkukukat väritin tussilla ja laitoin niihin haaraniittikeskustat. Lehdet ovat kastemekkokortista ylijääneitä pitsinpätkiä.
"Päivän paras hetki" -kortissa on Sinellin mainoslehdestä leikattu Tim Holtzin kellostanssin malli, lehdestä leikatut Clark Cable ja Juhlamokka -kuppi sekä verhokankaasta revitty langalla kirjottu ruusu. Vasemmassa reunassa on pienenpieni pätkä stanssattua tähtikiekuraa.
"Hetki itselle" -kortin kuva on vanhasta koulukirjasta leikattu. Kello taas TH:n. Taustaan leimasin riikinkukon sulkia metalliturkoosilla musteella. Kenkäriipus on liimattu alustaansa, ja kiinnitys on varmistettu taustapaperin läpi rei'istä solmitulla ompelulangalla.

1 kommentti:

  1. Kaikki kolme aivan mahtavia.
    Mutta minun katseeni jäi kiinni tuohon almpaan!
    Mielen kiitoinen!!!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!