15.6.2017

Matkoilla

A Paris card for our travel-themed vintage challenge. Wish I could visit the city some day!

Tässä tulee Pariisi-teemainen mallikorttini Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen aiheenaan "matkoilla". Kaupunki on minulta vielä näkemättä, vaikka muuten olen Ranskassa jonkun verran matkustanut ja opetan kieltä. Unelmissa Pariisin matka tietysti on, ja niillähän on tapana toteutua.
Vanha Tiimarin ostos skräppipaperi on kortissa taustana, ja Eiffel-torni on valmisleike samasta paperikosta. Ruusuissa ja kiekuroissa on kimalletta. Reunat ressasin ja musteutin metallinhohtoisella roosalla musteella, jota pyyhkäisin myös kuvan reunoille. Herttainen kahvittelukuva on isosta vintagekuva-arkista, joka oli myös 12x12 kokoinen. Kukassa on kolme kerrosta ja kiekura on stanssattu roiskesuojapaperista mistilaatikon pohjalta. Pitsi näytti kortissa liian kirkkaan valkoiselta, joten painelin siihen siniharmaata Distress Inkin mustetta.
Eikö olekin ihana tuo perhonen lasikuplassa? Sain sen ATC-vaihtotapaamisen nyyttärisäläkuoresta. Tausta oli juuri oikean värinen tähän korttiin ja siinä oli jopa ranskankielistä tekstiä! Tulkaapa mukaan haasteeseemme! Aikaa on koko kesä.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!