10.6.2017

"Perästä kuuluu" -ATC:ni Fairytalelle

Here are the ATC's I made from the material envelope of Fairytale. She had a black and white picture of her mother and another one with her mum and dad together that she wished I would use in the cards, so I felt honoured to make ATC's of such treasures. The other two cards are a bit more humoristic. I enjoyed making these cards, and the crafting helped me find the holiday atmosphere right in the beginning of my summer holiday. Below you see the material of the envelope. There's still a lot left for future cards.

Sain Tampereen tapaamisen toiseksi "Perästä kuuluu" -parikseni Fairytalen, ja olin aika yllättynyt, kun materiaalikuoressa oli kuvat hänet äidistään ja vanhemmistaan yhdessä, joita hän toivoi käytettävän korteissaan. Aikamoinen kunnia päästä työstämään sellaisia aarteita! Materiaalia oli muutenkin runsaasti, kuten alimmasta kuvasta näkyy, joten paljon jäi vielä myöhempiinkin kortteihin. Kiitos Fairytale! Näiden korttien tekeminen oli ihana liukuma kesälomamoodiin.
 "Valkeat kaulukset" -kortissa on siis Fairytalen äiti, ja yhdennäköisyys on kyllä huomattava. Kehystin kuvan stanssatulla soikiolla ja alle kokosin tilkkutäkkinä lilaa kuviopaperia sillä tavoin, että jokaisessa nurkassa olisi jotain nähtävää. Tulostetulla naishahmolla oli samantyyppiset kaulukset ja kampaus kuin valokuvassa, joten leikkasin sen mukaan korttiin. Koristeeksi laitoin kauniit muoviset helmihiutaleet ja napsuttelin kuviopaperista lisää pikkuhiutaleita minilävistimellä. Turkoosia toin korttiin lisää pyyhkäisemällä reunoille turkoosinväristä metallimustetta.
Tästä kuvasta näkyvät nuo kauniit koristehiutaleet ja violetin kehyspaperin pintatekstuuri ja kiilto.
 "Sinua sinua rakastan" -korttiin kehystin Fairytalen vanhemmat lautasliinalla, johon stanssasin aukon kiinnitettyäni paperin ennen sitä kaksipuoliselle Bilteman teipille. Lautasliinan pehmeä pinta ja näkyvä rasterointi tuovat minusta mukavan kontrastin kiiltävän kuvan vieressä. Alareunassa on virkattu pitsi ja paperiperhonen, johon lisäsin Stickles-kimalleliimaa, jolla kehystin myös kuvan. Tähänkin korttiin laitoin naishahmon ja metallimustetta reunoille sekä vielä timantin yläkulmaan.
Tässä kuvassa taitaa nimikirjoituksesta päätellen olla Frank Sinatra. Naishahmo on taas mukana ja taustalla lautasliinaa, kultakuitupaperia ja saksankielistä vanhaa kirjantekstiä. Kukan osat ja lehdet napsuttelin lävistimellä ja stansseilla. Kukan keskellä on timantti. Kortin nimi on: "Rouvalla on erinomainen maku". Reunoilla kullanväristä mustetta.
Tämä kuva polleana piippua suussaan pitävästä pikkupojasta oli niin erikoinen, että pitihän siitäkin heti kortti tehdä. Taustalla on kultakuvioista kukkapaperia, ylemmän kortin vanhempien kuvan kohdalta pois stanssattu pala lautasliinaa ja vielä alla suikale violettia hohtavaa paperia. Atualalle laitoin stanssatut sienet, jotka päällystin kultakuitupaperilla. Alle pujotin vielä höyhenen. Kortin nimi on "Minäpoika". Nämä kortit kulkivat harvinaisen nopeasti perille ja onnistuivat ilokseni tuomaan hymyn saajansa huulille.
Tässä kuoresta saamani materiaalit.

3 kommenttia:

  1. Kiva oli lukea sun kertomusta miten olet kortit rakentanut. Niin ihania monia pieniä yksityiskohtia :). Voi miten huolellista. Todellakin teit kunniaa näillä kuville. Kiitos vielä tuhannesti. Mietinkin millä olet mahtanut korttien reunat tehdä. Mistähän näitä metallikyniä saa? Itselläni on vain hopea/kultatussit. Nämä kaksi korttia,joissa on äitini ja isäni, koristavat nyt olkkarini "kotialttaria" jossa on mm. enkeleitä ja muuta tärkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis :) Vastasinkin jo suoraan, mutta jos muut miettivät samaa, niin Encore Metallic on musteen merkki ja ainakin tähän asti on Sinellistä saanut.

      Poista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!