5.7.2017

Vaaleanpunainen ATC

Here is a pink ATC I made for a personal trade after the live ATC-meeting in May. On the background I have played with gesso, gauze and mists, and then there's some patterned paper as well. 

Tässä on Raija Annikille tekemäni ATC "Vaaleanpunaisin ajatuksin". Minulla olivat vaihtokortit toukokuun tapaamisessa käyneet niin vähiin, että sovimme, että teen "jotain vaaleanpunaista" jälkikäteen lähetettäväksi vaihtariksi Raija Annikin ihanasta vaaleanpunaisesta kortista. 
Käytin tähän Fairytalelta saamaani vintagekuvaa, jonka kehystin Spellbindersin stanssilla leikatulla ruskealla röpelökartongilla. Reunoihin pyyhkäisin ruskeaa mustetta. Taustan yläosassa on paperia, jonka kuvioin taannoin gessotyöpajassa, joten siinä on leikitty gessolla, sideharsolla ja misteillä. Alareunan kuviopaperin leikkasin kuvion ääriviivaa myöten oikealla, ja vasemmalla peitin papereiden rajakohdan Siskolta saadulla hapsunauhalla. Oikeassa yläkulmassa on litistetty helmihattu, jonka kiinnitin mustalla haaraniitillä.

Alareunan lintu ruusupuskassa on leikattu Studiolightin Roses-stanssilehtiön takakannesta. Pieni perhonen oikealla on saksittu lehtiön etukannesta ja kiinnitetty osin kohotarralla.Vasemman yläkulman rusetti on saman vihkosen valmiiksistanssattuja kuvioita. Taivuttelin sitäkin kolmiulotteiseksi saksien syrjällä, ja kiinnitin pulleilta kohdin kohotarrapaloilla.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!