15.1.2018

Vintagehaaste #88

Happy year 2018! This is my DT-card for our vintage challenge with the theme "Time". There will be a punch of Christmas cards from 2017 and 5 ATC:s from this year coming soon.

Hyvää alkanutta vuotta 2018! Minne se joululomakin katosi? Minulta jäivät melkein kaikki joulukortit postaamatta blogiin, mutta taidan rysäyttää ne kaikki kerralla eetteriin vähän myöhemmin.

Tällä kertaa Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa on aiheena "Aika". Minun kortissani se näkyy tekstissä ja kelloissa. Tervetuloa osallistumaan!

Slöjd Detaljerin kuvan ympärille tein kortin. Kelloriipus on hankittu muistaakseni Paperilohikäärmeestä. Taustapaperissa on kiiltäväpintaista kellonkoneistoa, ja se on Sinellistä. Oikeassa alareunassa on Tim Holzin stanssimainoksesta kameran kuva, jonka kohotin kohotarralla. Kukat kokosin käyttäen vintagekuvan värejä. Lehdet napsuttelin kuviolävistimellä. Vasemmassa yläkulmassa on leveää ruskeaa pitsiä Anun putiikeista ja alakulmassa netistä tulostettu ja irti leikattu perhonen, jonka siivet kiinnitin hieman koholleen.

Tästä se kortteiluvuosi alkaa! Olen itse asiassa tehnyt tälle vuodelle jo viisi ATC:täkin, mutta niiden julkaisun aika tulee myöhemmin.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!