17.9.2018

ATC muistoksi työpaikalle

I made this ATC for the school I was working at for two years, so that my dear teacher colleagues would remember me. There are a lot of things reminding of me on it, like the Eiffel tower, the musical notes and the colour palette. And the better you know me, the more things you see.

Tein tämän runsaan ATC-kortin muistoksi itsestäni entisen työpaikkani opettajainhuoneen kahvihuoneen jääkaapin oveen. Laitoin siihen paljon asioita, jotka kertovat minusta ja kahdesta vuodestani tuossa ihanassa työpaikassa, ja mitä paremmin minut tuntee, sitä enemmän siinä näkee.
Opetin koulussa ranskaa, joten Eiffel-torni on aika ilmiselvä viesti. Keskellä on kello kertomassa siitä, että tuli aikani lähteä pois. Palapelinpala on viestinä siitä, että tunsin olevani osa porukkaa. Nuotteja, koska sain esiintyä laulaen juhlissa, lumihiutale ja kukkanen kertomassa vuodenajoista, jotka siellä vietin. Värimaailma on minua itseäni. Ja tietysti ATC-korttikoko ylipäänsä muistuttaa siitä, että lanseerasin keräilykorttiaskartelun osaksi koulun kuvaamataidonopettajien ja ehkä jopa muidenkin opettajien käytäntöjä.
Vaikka nyt työttömänä onkin enemmän aikaa askarrella, ja pitää vihdoin blogiakin ajan tasalla, niin täytyy sanoa, että tuota työyhteisöä tuli kyllä ikävä!

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!