5.9.2018

Lisää eläinlapsia kolikoissa

Here are the second and the third artist trading coins I've ever made. I love the challenge of the rather small size and the rounded shape.

Tässä järjestyksessään toinen ja kolmas ATCoinssini. (Pitää maistella tuota kirjoitusasua vielä.) Kaikki uudet haasteet kortteilussa tahtovat aina hetkeksi koukuttaa, ja nämäkin syntyivät heti ensimmäisen kokeilun perään. Kortit ovat vaihdettavissa samankokoisiin.
"Punainen liihottaja" koottiin mainoslehden tomaattikuvan päälle. Kissa on Sinellin julistemainos. Haaraniittikeskustaiset kukat on napsuteltu erilaisista punaisista papereista ja kuultopapereista, reunalla on gessoa ja oikeassa reunassa ruskea askarteluhöyhen.
"Norsunpoikanen" on myöskin saksittu irti Sinellin julistemainoksesta. Turkoosi kangaskuvioinen tausta on mainoslehdestä ja revitty tekstisuikale on italiankielistä käyttöohjetta, joka on sivelty gessolla ja suihkittu misteillä. Pitsikuvio on tehty stanssilla purppuranpunaisesta paperista. Perhosen leikkasin korttileikelehtiön kannesta. Rusetti on varmaankin jostain alusvaatteesta irronnut. Lisäsin vielä turkoosit timantit ja pyyhkäisin reunat metallililalla musteella.

2 kommenttia:

  1. Suloisia! Tuo Coinsin pieni koko ja ympyrämuoto on kyllä houkuttelevaa vaihtelua... paljon kun tekee suorakaiteen ja neliön muotoon kortteja.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!