26.10.2018

Siilikolikot

With these hedgehog artist trading coins I'm entering the following challenges:
Southern Girls Challenge: Animals 
Ellibelle's Crafty Wednesday: Outdoors/Nature.
I cut the hedgehog images and the backgrounds from magazine ads and added some ribbon and flowers on the cards. The dragonfly is a brad. Thanks for looking!

Tein kaksi siilikolikkoa mainoskuvista. Kortit on vaihdettu. Kummassakin on sattumalta siiliemo poikasensa kanssa. Laitoin taustoille luontoaiheiset kuvat ja häivytin rajaa repimällä siilikuvien reunoja hiukan sekä solmimalla kulman päälle läpikuultavan vihreän perhosnauhan. Ensimmäisen kortin nimi on "Siilit kipolla", ja siinä käytin koristeina kangaskukkanauhaa ja sudenkorentohaaraniittiä.

Tässä vielä lähikuvaa tuosta läpikuultavan nauhan solmusta, joka on näiden korttien "se jokin". Nauhan päät on pujotettu taustapaperin ja korttikartongin väliin.
Toisen kortin nimi on "Siilit puistossa".Tämä kuva on vuoden 2003 niittyaiheisen postimerkkiarkin mainoskuvasta revitty. Olen siis harrastanut tätä saksimista aika pitkään. Lehtileikkeitä on itse asiassa tallella 90-luvulta saakka!
Tämän kortin kukat on tehty kuviolävistimillä, ja isommissa on haaraniitit keskustoina, pienemmissä mustat puolihelmet. Tässäkin kortissa on solmittu nauha, joka erottuu luonnossa paremmin kuin kuvassa.

5 kommenttia:

 1. Very cute and sweet. Thanks for joining us at Southern Girls for our "Crazy about Critters" Challenge.

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanat siilikolikot! <3 Itse vasta tutustuin tähän AT-Coinssiaiheeseen. Kivaa kierrellä katsomassa, mitä kaikkia ihania täällä blogistaniassa on askarreltu. :)

  VastaaPoista
 3. So beautifully done, love the image panels. Super cute!

  VastaaPoista
 4. Forgot to say thanks so much for joining in at Ellibelle's crafty wednesday challenge!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!