5.1.2019

Kolme ATC:tä

Three ATC:s from last year.

Tässä vielä kolme ATC:tä vuoden 2018 puolelta, yksi jopa edelliseltä vuodelta.
"Talvilomalla" -kortin tein jouluisista ja talvisista leikekuvista siinä vaiheessa, kun talvesta ei vielä ollut tietoakaan. Tausta onnistui tässä kortissa mielestäni parhaiten. Siinä on vasemmalla gessopesun saanutta kirjan tekstiä, keskellä revitty soiro vaaleanpunasävyistä Gelli platella kuvioitua silkkipaperia ja oikealla kosmetiikkamainoksen taustalta leikkaamani lumihiutalekuviointia. Alareunan kävyt ovat mainoslehden reunaboordia, ja samaisesta boordista leikkasin irti yhden kävyn täydentämään valokuvaleikkeen päällä ollutta risua, jossa oli kaksi käpyä jo ennestään. Kortin reunoilla on gessoa.
"Äidinrakkaus" -kortin kokosin Siskolta saamani pastellivärisen suikaletaustan päälle. Yläkulman tekstineliön revin myöskin jonkun korttivaihdon kylkiäisenä tulleelta kuva-arkilta ja helmisydämen olen senkin saanut vaihdon mukana. Hevoskuva on vanha julistemainos ja metallinen sudenkorento vanhoja ostoksiani muistaakseni Singaporesta. Sudenkorennon taakse liimasin kulman kakkupaperista. Stanssatusta kiekurasta oli jäljellä juuri tuonmuotoinen pala, joten tämä oli todellinen "kokoelma kauneimpia pöydällä pyörineitä" -kortti. Kulmat pyöristin ja reunoille pyyhkäisin metallihohtoista lilaa mustetta. Tämän kortin olen lähettänyt Sailan Tuplavaihtoon.
 
"Suomi 100" syntyi jo joulukuussa 2017, kun silloisella työpaikallani (koulussa) pidettiin Suomi 100 -ATC-työpajaa monelle luokalle samanaikaisesti. Olen aika otettu siitä, että minun kauttani ATC:t löysivät tiensä tuohon kouluun ja sen juhlaviikoille. Sain etukäteen pitää pikakurssituksen niille opettajille, jotka noita työpajoja ohjasivat, ja pajan aikana pyörin samanaikaisesti kahdessa luokkatilassa auttamassa oppilaita alkuun omissa korteissaan. Materiaalina käytimme pääosin ilmaista kierrätysmateriaalia, eli vanhoja aikakauslehtiä, lakanasoiroa, kuvisluokkien ylijäämäsilppua jne. ja oppilaat saivat myös halutessaan piirtää kuvat kortteihinsa. Saimme aikaan komean ilmoitustaulullisen verran ATC:itä!
Itsekin ehdin kurssin aikana koota tällaisen kortin, jossa on taustalla kuva havuista ja kävyistä, päällä leikattu teksti ja revitty kuva taulussa olleesta tytöstä, tapetista leikatut omenat ja revitystä lakanasta solmittu rusetti.

1 kommentti:

  1. Kiitos Äidin rakkaus kortista jonka sain Sailan 2019#1 tuplavaihdossa! Tykkään, ihana!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!